Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Over ons

Leer ons kennen!

Wij stellen ons graag aan jou voor. Op deze pagina
leggen wij uit wat Web-Lease is en presenteren we ons team.

 

Voordat Web-Lease opgericht werd, werkten Bas en Jonathan al jaren in de website industrie. Daarin zijn al jaren tools en programma's zoals WordPress te vinden. Hier zitten veel voordelen aan, maar het bleef knagen dat websites niet 'vanzelf' mee groeien met de klant. Dit houdt in dat er veel bedrijven zijn die grote budgetten gebruiken om een website op te zetten, die na enkele jaren (technisch) al weer verouderd zijn of niet meer aan de Nederlandse wetgeving voldoen.

 

De digitale wereld is een ontzettend snel-groeiende branche

 

Wanneer je voor elke klant een 'nieuwe' website maakt, creëer je daarnaast veel onnodig en dubbel werk dat niet bij te houden valt. Natuurlijk, qua design is maatwerk de enige oplossing.

 

Waarom dan Web-Lease?

 

Web-Lease is een bedrijf dat alle websites, webshops en bijbehorende systemen bouwt op één centraal systeem. De voordelen zijn enorm. Door het hanteren van één systeem, groeit je website iedere maand met je mee. Zijn er dus nieuwe ontwikkelingen binnen de internetwereld? Wij implementeren deze ontwikkelingen centraal, waarna iedere klant ervan profiteert. Het bovenstaande gaat op voor meerdere onderwerpen. Denk maar aan:

  • Design trends
  • Veiligheid
  • Regelgeving
  • Koppelingen met externe bedrijven

Op deze manier heeft Web-Lease de mogelijkheid om eindeloos te kunnen focussen op één systeem, waardoor we de allerbeste kunnen worden. Daarnaast bespaart deze manier van werken jou als klant ook geld, want, zoals gezegd, er is geen dubbel of onnodig werk. Bij Web-Lease profiteert iedereen dus!

Diensten

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

 

 

Missie

Onze missie is een eenvoudig en krachtig product te creëren voor alle online diensten die klanten kunnen wensen. Geen website bij bedrijf A, SEO bij bedrijf B, voorraadbeheersysteem bij C, webshop bij D, maar alles onder één dak. Zo voorkom je verwarring op de werkvloer, is het altijd bekend wie je moet bellen bij vragen én werkt het toevoegen van een pagina precies hetzelfde als de manier waarop je bij wijze van spreken een mail kan samenstellen. Dit zorgt voor overzicht, eenvoudig, effectief werken en meer uit je bedrijf halen!

 

Visie

Onze visie is dat webdiensten schaalbaar moeten zijn en mee moeten kunnen groeien. Het wiel hoeft tenslotte niet elke keer opnieuw te worden uitgevonden voor een klant. Natuurlijk zijn er ontzettend grote verschillen tussen de uitstraling van een hovenierswebsite en die van een garagewebsite, maar de techniek van beide websites is vrijwel identiek. Daardoor besparen we veel tijd en werk. Door een systeem te creëren waar al onze diensten op draaien, groeit de website meerdere malen per maand met de klant mee en hoef jij nooit meer een out-dated website te hebben.


 

Leden

Jonathan

test

Bas

Ik ben Bas Faro en kom uit Geldermalsen blablabla

Luan

Klik om te bewerken

Axel

Klik om te bewerken

Web-Lease klant worden?