Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Op Google gevonden worden

Gevonden worden op Google? Web-Lease heeft de SEO kennis in huis om jou verder te helpen.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil je beter op Google gevonden worden met jouw onderneming? Wil je ervoor zorgen dat jouw doelgroep of (potentiële) klanten je kunnen vinden op Google? Web-Lease realiseert webdesign met de beste online vindbaarheid. Doordat wij websites en webshops maken met snelle laadtijden en nog meer SEO technieken toepassen in ons webdesign, wordt jouw onderneming makkelijk op Google gevonden! 

SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft alles te maken met snelle laadtijden, juiste linkbuilding en andere technische optimalisatie. Verder is een belangrijk aspect van SEO en SEO optimalisatie het schrijven van SEO teksten. In deze teksten worden zoekwoorden verwerkt van jouw doelgroep, die Google oppikt. Wanneer iemand dan het verwerkte zoekwoord gebruikt, wordt jouw pagina door Google in de zoekresultatenlijst plaatst. Hoe beter deze techniek is toegepast en hoe beter de laadtijd van jouw pagina is, hoe hoger Google jouw pagina plaatst. Op deze manier kun je door jouw doelgroep makkelijk op Google gevonden worden! 

Op Google gevonden worden Web-Lease

Web-Lease heeft allerlei pakketten opgesteld met betrekking tot websites en webshops, maar ook SEO pakketten zijn aanwezig. Wanneer jij jouw website of webshop hebt laten maken met Web-Lease, kun je je website- of webshoppakket combineren met een SEO pakket. Je hebt dan alle diensten onder één dak, voor een voordelige prijs. Wanneer je echter geen klant bent van Web-Lease, kun je ook gebruik maken van onze SEO diensten. Kijk bij onze pakketten voor alle informatie over de verschillende mogelijkheden en kies het pakket dat het beste bij jou en je onderneming past. 

Naast het toepassen van de SEO technieken is het ook belangrijk om SEO optimalisatie toe te passen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van het programma Web-Ranking, dat Web-Lease gebruikt bij het schrijven van SEO teksten. Web-Ranking biedt inzicht in SEO statistieken en geeft de zoekwoorden en het zoekvolume weer van de zoekwoorden die jij hebt gebruikt. 

Op Google gevonden worden kosten

De kosten om op Google gevonden te worden verschillen per pakket, aangezien ieder pakket zijn eigen mogelijkheden heeft. Niet iedereen heeft immers dezelfde zaken nodig. Bekijk onze pakketten voor alle informatie hierover. Als je een vraag hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt bij de SEO van jouw website of webshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden. We helpen je graag verder!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.