Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Online reserveringssysteem

Wil jij graag al je afspraken overzichtelijk in een planner plaatsen met een online reserveringssysteem? Ben je eigenaar van een horecaonderneming en wil je jouw klanten een reserveringssysteem aanbieden op je website? Web-Lease regelt het graag voor je, op professionele en gepersonaliseerde wijze. We kunnen ons reserveringssysteem verwerken in je website die al bestaat, maar ook in een website die je bij ons aanschaft. 

Reserveringssysteem Web-Lease

Ons reserveringssysteem is geschikt voor allerlei ondernemingen, zoals horecaondernemingen, maar ook campings en vakantieparken. Het systeem geeft aan aan klanten wanneer zij kunnen boeken, regelt het boeken en geeft aan jou door wanneer een boeking geplaatst is. Het neemt jou dus veel tijd en werk uit handen, terwijl je nog wel inspraak hebt op je afspraken. Je kunt afspraken namelijk veranderen, goed- of afkeuren en je openingstijden weergeven. Geen afspraken één voor één meer regelen via de telefoon of e-mail! 

Reservingssysteem combineren met Mollie

Verder biedt Web-Lease de mogelijkheid om nog andere diensten in je website of webshop te verwerken, zoals het betalingssysteem Mollie. Dit is in sommige gevallen erg handig om te combineren met een reserveringssysteem. Wanneer je klanten dan namelijk hebben gereserveerd, kunnen ze gelijk betalen. Bij Web-Lease kun je al jouw diensten onder één abonnement regelen! 

Online reserveringssysteem Web-Lease

Verwerk zonder technische kennis nodig te hebben een reservingssysteem in jouw website! Al je zorgen worden uit handen genomen door Web-Lease en jouw website met online reserveringssysteem staat nog binnen 3 werkdagen! Als je vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw website met reserveringssysteem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en via het contactformulier. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.