Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Onepage

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jouw website kan verzorgen, zodat je ook online gemakkelijk gevonden kunt worden door jouw klanten? Zeker als je een beginnend ondernemer bent, zit je niet te wachten op hoge kosten. Web-Lease verzorgt een professionele en gepersonaliseerde website voor jou tegen een lage prijs, waarop jij jouw onderneming kunt presenteren. Wij maken een onepage website voor jou!

Onepage voordelen

Een onepage website heeft allerlei voordelen. Hieronder hebben we alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Mensen scrollen liever dan dat ze klikken. Uit onderzoek is gebleken dat mensen liever klikken dan dat ze scrollen. Door jouw onepage website te ontwerpen als een lange pagina, hoeven mensen niet te klikken maar enkel te scrollen en wordt jouw website dus toegankelijker voor je klanten.
  • Overzichtelijk. Doordat alle inhoud van jouw website en alle informatie over jouw onderneming op een onepage website onder elkaar staat, is je website overzichtelijk en krijgt de bezoeker in één keer een duidelijk overzicht.
  • Je neemt de bezoeker mee in je verhaal. Je presenteert eerst je onderneming, vervolgens overtuig je de bezoeker van jouw onepage website dat jij de juiste voor hen bent en als laatste voeg je een contactformulier in. Via deze natuurlijke manier neem je de bezoeker mee n jouw verhaal en werf je jouw klanten.
  • De bezoeker heeft meer aandacht voor jouw pagina. De bezoeker heeft maar één pagina om te bekijken en heeft niet in zijn achterhoofd dat hij nog heel veel andere pagina's heeft om te bekijken. Hij zal daarom sneller geneigd zijn om de informatie op je onepage website beter te bekijken en te lezen.
  • Onepage websites zijn laag in de kosten. Zo zorg je ervoor dat de aanschaf- en onderhoudskosten laag blijven en je je onderneming op een voordelige manier online kunt presenteren!
  • Ook smartphoneproof. Veel websites laden op een smartphone met een menu aan de zijkant dat eerst uitgeschoven moet worden. Op een onepage website heb je echter geen menu, waardoor jouw website er ook op een smartphone toegankelijk uitziet en bezoekers trekt. 

Onepage nadelen

Er zitten ook nadelen aan onepage websites, die we niet weglaten. Zo kun je goed overwegen of een onepage website werkelijk iets is voor jouw onderneming. 

  • Op een onepage website is beperkte ruimte. Wanneer jij dus een heleboel informatie over jouw website online wilt presenteren, wordt dat lastig op een onepage website.
  • De slomere laadtijd van een onepage website. Wanneer je al je informatie verspreid hebt staan over meerdere pagina's, zullen deze pagina's een snelle laadtijd hebben. Wanneer je echter één pagina hebt waarop alle informatie over jouw onderneming staat, moet er meer ingeladen worden en zal de laadtijd langzamer worden. 
  • Weinig ruimte voor SEO. Jouw vindbaarheid kan minder bevorderd worden via de techniek van SEO (Search Engine Optimization), omdat er simpelweg geen andere paginaruimte beschikbaar is. 

Onepage kosten Web-Lease

De kosten voor een onepage pagina bij Web-Lease blijven heel beperkt, waardoor je zeker als kleine onderneming of stichting goed bij ons terecht kunt! Neem je bezoeker makkeljk mee door jouw onepage website en hou je kosten laag! De onepage website is ideaal voor het visitekaartje van jouw onderneming, stichting of organisatie! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw onepage website? Bekijk dan snel het onepage website pakket en kies vandaag nog voor jouw onepage website. Al binnen 3 werkdagen staat jouw website online! 
Ben je toch niet zo enthousiast over de onepage website? Bekijk dan eens onze andere website- en webshoppakketten en kies het pakket dat het beste bij jou past! Als je vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw webdesign, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag en zo snel mogelijk verder met het maken van jouw website! We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of via het contactformulier. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.