Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Onepage website

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Onepage website

Wil jij een onepage website maken waarop je jouw onderneming kort online kunt presenteren? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres voor onepage websites. Wij realiseren al je wensen en eisen voor iedere onepager en dat voor een laag bedrag! Want dat is een van de voordelen van een onepage website: de kosten blijven beperkt. 

Voordelen onepage website

Er zitten allerlei voordelen aan het hebben van een onepage website. Hieronder staan alle voordelen op een rijtje.

  • Overzichtelijker. Het is op een onepage website makkelijlk om jouw onderneming overzichtelijk te presenteren. Door een slimme linkstructuur te verwerken in de pagina, neem je de bezoeker mee door jouw onderneming. 
  • Mensen scrollen liever dan dat ze klikken. Door je website te ontwerpen dat het een lange pagina naar beneden is, zorg je ervoor dat de bezoeker van jouw website alleen hoeft te scrollen en niet hoeft te klikken. Er is namelijlk uit onderzoek gebleken dat de meerderheid liever scrolt dan klikt.
  • De bezoeker heeft meer aandacht voor de pagina. Doordat de bezoeker weet dat hij slechts één pagina aan informatie hoeft door te nemen, zal hij sneller geneigd zijn om het beter te lezen. Als je immers nog allerlei andere pagina's aan informatie door moet nemen, lees je ze niet zo goed door.
  • Je kunt de bezoeker meenemen in je verhaal. De bezoeker volgt namelijk een makkelijke volgorde van informatie, overtuiging en daarna contactformulier. Zo presenteer je je product of onderneming op een natuurlijke wijze.
  • Goede smartphone-ervaring. Er is op een onepage website geen menu nodig, wat zeker op een telefoon fijn is. Je hoeft enkel te swipen en scrollen op de website. 
  • Er is weinig onderhoud nodig. Dit is een belangrijk aspect wat betreft de kosten van een onepage website. Doordat er minder gemaakt hoeft te worden en er dus ook minder onderhoud nodig is, zijn de kosten voor een onepage website veel lager dan voor een grote uitgebreide website. 

Nadelen onepage website

Aan een onepage website zitten ook een aantal nadelen, die hieronder gepresenteerd staan.

  • Een langere laadtijd voor je website. Wanneer er veel pagina's zijn die allen een beetje informatie bevatten, is de laadtijd van één pagina sneller dan wanneer je één pagina hebt waarop alle informatie staat. 
  • Weinig SEO-ruimte. Doordat je maar één pagina hebt om je informatie op te zetten, zal de SEO-techniek minder effectief werken. Wanneer je veel pagina's tot je beschikking hebt waarop SEO tekst kan staan, zal jouw onderneming sneller gevonden worden.
  • Weinig informatieruimte. Als je een grote onderneming hebt en op je website alle informatie kwijt wilt, zal een onepage website simpelweg niet volstaan om je bezoeker voldoende te informeren. 

Onepage website Web-Lease kosten

Wanneer je een kleine onderneming of stichting hebt, is het voordelig om te gaan voor een one-page website! Je kosten blijven laag en je kunt je bezoeker gemakkelijk meenemen door je website. Kies vandaag nog voor het onepage website pakket als je jouw online visitekaartje nog binnen 3 werkdagen online wilt hebben! Ben je toch niet zo'n groot fan van een onepage website? Kijk dan eens naar onze andere website- en webshoppakketten. Als je vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw webdesign, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier. Wij staan graag voor je klaar!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.