MKB website

Ben jij de eigenaar van een MKB en wil je graag een website laten maken? Dan begrijpen wij dat je niet zit te wachten op hoge kosten. Toch wil je wel professioneel webdesign en een representatieve website. Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres wanneer je goedkoop een MKB website wilt laten maken. Onze websites hebben een goede vindbaarheid en zijn makkelijk te beheren. Wij zorgen voor een goed onderhoud, dus we updaten regelmatig onze websites. Jouw website zal dus niet verjaren bij ons.

MKB website maken Web-Lease

Wanneer je bij Web-Lease jouw MKB website laat maken, profiteer je van goede vindbaarheid. Dat houdt in dat jouw doelgroep in je omgeving jou makkelijk kan vinden op Google, zodat jouw website winstgevend is. Om dit te realiseren, hebben wij een aantal SEO (search engine optimization) gerelateerde technieken toegepast in onze websites. Daarnaast is er nog een extra programma dat wij aanbieden, genaamd Web-Ranking. Dit programma is helemaal gericht op SEO optimalisatie en dus ideaal voor jou als je dit wilt versterken.

De websites van Web-Lease zijn voordelig, omdat je een laag bedrag betaalt per maand en hier veel voor terug krijgt. Zo bieden we naast de SEO technieken ook regelmatige updates. We updaten ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock en de verschillende thema's in ieder geval maandelijks. Zo zorgen we ervoor dat jouw MKB website altijd op grafisch en technisch gebied in orde is. Bij ons loopt jouw website niet het gevaar te verouderen.

Het aanpassen van teksten en van de verdere inhoud van je website kun je zelf gemakkelijk doen via jouw eigen account in Web-Dock. Web-Dock is een gebruiksvriendelijk en veilig CMS, waarmee iedereen makkelijk zijn website kan beheren. 

Zorg ervoor dat mensen jouw MKB website makkelijk vinden en deze een professionele uitstraling heeft door een website te maken bij Web-Lease! 

MKB website kosten

Je bent bij Web-Lease hoe dan ook voordelig uit, omdat we een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Je betaalt voor jouw MKB website een vast bedrag per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De kosten voor een MKB website verschillen, omdat het afhangt van jouw wensen en eisen welk pakket je wilt. Per pakket zijn er verschillende mogelijkheden en ieder pakket heeft dan ook een andere prijs. Je stelt jouw pakket samen en kiest vervolgens een thema dat past bij jouw smaak/huisstijl. Daarna gaan we er samen voor zorgen dat jouw website helemaal naar jouw wens wordt gemaakt, zodat jouw website jou en je onderneming representateerd.

Neem bij vragen of wanneer je ergens niet uitkomt zeker contact met ons op via ons contactformulier of bel of mail ons. Wij helpen je graag verder om jouw MKB website te maken en zullen zo snel mogelijk reageren!