Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

MKB website

Ben jij de eigenaar van een MKB en wil je graag een website laten maken? Dan begrijpen wij dat je niet zit te wachten op hoge kosten. Toch wil je wel professioneel webdesign en een representatieve website.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres wanneer je goedkoop een MKB website wilt laten maken. Onze websites hebben een goede vindbaarheid en zijn makkelijk te beheren. Wij zorgen voor een goed onderhoud, dus we updaten regelmatig onze websites. Jouw website zal dus niet verjaren bij ons.

MKB website maken Web-Lease

Wanneer je bij Web-Lease jouw MKB website laat maken, profiteer je van goede vindbaarheid. Dat houdt in dat jouw doelgroep in je omgeving jou makkelijk kan vinden op Google, zodat jouw website winstgevend is. Om dit te realiseren, hebben wij een aantal SEO (search engine optimization) gerelateerde technieken toegepast in onze websites. Daarnaast is er nog een extra programma dat wij aanbieden, genaamd Web-Ranking. Dit programma is helemaal gericht op SEO optimalisatie en dus ideaal voor jou wanneer je wilt werken aan de vindbaarheid van jouw MKB website.

De websites van Web-Lease zijn voordelig, omdat je een laag bedrag betaalt per maand en hier veel voor terug krijgt. Zo bieden we naast de SEO technieken ook regelmatige updates. We updaten ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock en de verschillende thema's in ieder geval maandelijks. Zo zorgen we ervoor dat jouw MKB website altijd op grafisch en technisch gebied in orde is. Bij ons loopt jouw website niet het gevaar te verouderen.

Daarnaast heb je altijd mogelijkheid tot aanpassen. Het aanpassen van teksten en van de verdere inhoud van je website kun je zelf gemakkelijk doen via jouw eigen account in Web-Dock. Web-Dock is een gebruiksvriendelijk en veilig CMS, waarmee iedereen makkelijk zijn website kan beheren. Ook wanneer je wensen na verloop van tijd veranderen voor jouw websitepakket, kun je deze wisselen en zorgen voor een website naar jouw smaak/huisstijl. Je zit dus niet vast aan design of content bij Web-Lease!

Zorg ervoor dat mensen jouw MKB website makkelijk vinden en deze een professionele uitstraling heeft door een website te maken bij Web-Lease! 

MKB website kosten

Je bent bij Web-Lease hoe dan ook voordelig uit, omdat we een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Je betaalt voor jouw MKB website een vast bedrag per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. De kosten voor een MKB website verschillen, omdat het afhangt van jouw wensen en eisen welk pakket je wilt. Per pakket zijn er verschillende mogelijkheden en ieder pakket heeft dan ook een andere prijs. Je stelt jouw pakket samen en kiest vervolgens een thema dat past bij jouw smaak/huisstijl. Daarna gaan we er samen voor zorgen dat jouw website helemaal naar jouw wens wordt gemaakt, zodat jouw website jou en je onderneming representeert.

Neem bij vragen of wanneer je ergens niet uitkomt zeker contact met ons op via ons contactformulier of bel of mail ons. Wij helpen je graag verder om jouw MKB website te maken en zullen zo snel mogelijk reageren!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.