Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Lunch bezorgen

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Lunch bezorgen

Laat jouw lunch bezorgen met een van de websites van Web-Lease! Heb jij een restaurant dat de lunch verzorgt voor je gasten en wil je een website waarop klanten ook online van jouw lunchmenukaart kunnen bestellen? Met een website van Web-Lease kunnen jouw klanten hun lunch bestellen, betalen en afhalen of thuis laten bezorgen. Web-Lease biedt voor dit doeleinde de beste websites aan, en heeft deze projecten al eerder uitgevoerd bij tevreden klanten. Neem voor een indruk eens een kijkje in ons portfolio.

Website lunch bezorgen Web-Lease

Web-Lease biedt verschillende website- en webshoppakketten aan, met elk hun eigen opties en prijskaartje. Uiteraard zit hierbij ook een pakket voor jouw thuisbezorgd website, met alle mogelijkheden die jij graag terug wilt zien in je webdesign. Web-Lease helpt je graag met het realiseren om online jouw lunch aan te bieden en je lunch te bezorgen. Kies jouw website- of webshoppakket of neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt. Wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw thuisbezorgde lunch. 

Kosten website lunch bezorgen

De kosten voor het maken van een website of webshop om jouw lunch te kunnen bezorgen hangen af van jouw wensen en eisen. Web-Lease heeft verschillende website- en webshoppakketten samengesteld met elk hun eigen mogelijkheden en prijskaartje. Tussen deze pakketten kan uiteraard ook gecombineerd worden in overleg. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden en ook is er altijd weer aanpasmogelijkheid. Zo is jouw website voor lunch bezorgen bij klanten altijd naar wens! 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt voor jouw lunch bezorgen website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en zullen zo snel mogelijk reageren. We zijn te bereiken via telefoon, e-mail en contactformulier. Laat jouw lunch bezorgen met een website van Web-Lease!

 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.