Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Loodgieter website

Ben jij loodgieter en zoek jij een website? Kies dan voor Web-Lease! Bij Web-Lease profiteer je al van een website, die nooit outdated raakt, vanaf € 29,95 per maand.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Ben je loodgieter of heb je een loodgietersbedrijf en wil je jouw eigen website maken? Web-Lease maakt voor jou een professionele en gepersonaliseerde loodgieter website en onderhoudt deze ook. Laat op jouw loodgieter website de veelzijdigheid van het beroep van loodgieter zien: algemeen onderhoud, CV's installeren, schoorstenen vegen, ga zo maar door. Zorg ook voor een goede vindbaarheid van jouw website voor jouw doelgroep in je omgeving, zodat deze mensen gebruik (gaan) maken van jouw diensten! 

Loodgieter website Web-Lease

Wanneer jij ervoor kiest om jouw loodgieter website te laten maken door Web-Lease, profiteer je van allerlei voordelen. Zo staat bij ons een goede vindbaarheid voor jouw website hoog in het vaandel. We hebben dan ook allerlei technieken verwerkt in ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock en in onze websites om er voor te zorgen dat een goede vindbaarheid op Google makkelijk gerealiseerd kan worden. Zo zijn er in Web-Dock SEO (search engine optimization) gerelateerde technieken verwerkt en zijn onze websites uitgerust met snelle laadtijd, wat ook meewerkt aan een hogere positie in Google. We bieden ook een programma aan dat geheel gericht is op SEO optimalisatie, namelijk Web-Ranking.

Wanneer jij jouw eigen loodgieter website bij ons hebt, krijg je je eigen account in Web-Dock, waarin je makkelijk jouw website kunt beheren. Web-Dock is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS. Je hebt in Web-Dock toegang tot alle pagina's van jouw website en je kunt zelf de inhoud hiervan aanpassen wanneer je dat maar wilt. 

Onze websites zijn altijd up-to-date, doordat wij maandelijks updates uitvoeren voor ons CMS en onze thema's. Daardoor is ook jouw loodgieter website technisch en grafisch altijd in orde. Profiteer van de vele voordelen van Web-Lease door jouw loodgieter website bij ons te laten maken! 

Loodgieter website maken kosten

Begin vandaag nog met het maken van een website bij Web-Lease! Wij hebben keuze uit verschillende pakketten, waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Stel jouw pakket samen, kies een thema en profiteer van alle voordelen van Web-Lease. Deze 'basis' van pakket en thema kun je altijd nog weer aanpassen. mocht je dat na verloop van tijd willen. Jouw loodgieter website kan nog in 3 werkdagen online staan! 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens niet uit komt, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier. Of gebruik ons mailadres of telefoonnummer onderaan de pagina. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.