Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Features

Leden plugin

Laat je bezoekers kennis maken met jouw team.
Dit is eenvoudig te realiseren in Web-Dock.

 

" Door het doorvoeren van alle ontwikkelingen in Web-Dock, profiteert iedere web-lease gebruiker van wekelijkse nieuwe features "

 

Jonathan

Voeg een icon toe aan je navigatie

Lees meer >

Maar pop-ups aan voor je website

Lees meer >

Kopieer en plak blokken in Web-Dock

Lees meer >

Voeg leden toe aan je website

Lees meer >

Wat is een leden plugin?

Web-Dock bevat een nieuwe feature! Laat de bezoekers van je website kennis maken met jouw team! Dat is heel gemakkelijk te realiseren via de leden plugin. Voeg de personen van jouw team toe in de leden plugin en presenteer jouw team. Je kunt in de leden plugin de functie van de persoon toevoegen, een omschrijving bij de persoon zetten en als je wilt kun je zelfs de social media van de persoon toevoegen. Je maakt het zelf persoonlijker door een profielfoto toe te voegen. 

 

Hoe kan ik de leden plugin op mijn website gebruiken?

Dat kan je heel makkelijk doen op de Web-Dock. Eerst ga je op de Web-Dock naar 'leden'. Daar kun je een persoon toevoegen en daar de functie, beschrijving en social media bij vermelden en een profielfoto toevoegen. Als je dat gedaan heb, ga je naar de pagina waar je de leden plugin wilt plaatsen. Vervolgens kun je op de Block-Builder de plugin toevoegen. In het bovenste blok kun je een plaatje of iets anders plaatsen en in het onderste blok zet je de gewenste tekst erbij.