Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Kosten website laten maken

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Kosten website laten maken

Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Er zijn hierover verschillende opvattingen. In ieder geval is zeker dat de kosten ten opzichte van een decennium geleden flink gedaald zijn, door allerlei technische ontwikkelingen. Toch hebben mensen vaak niet zo'n helder beeld van wat het laten maken van een website kost. Dit is echter heel belangrijk wanneer je een website gaat maken. Je moet in ieder geval in je hoofd houden dat een website hoe dan ook tijd en geld kost en je moet rekening houden met vaste lasten. Je kunt het vergelijken met het hebben van een huisdier: net zoals het nodig is je huisdier regelmatig te verzorgen, moet je ook een website regelmatig updaten. Daarnaast hou je altijd domein-, hosting en onderhoudskosten. Er zijn wel websystemen die je website gratis maken, maar ook deze websystemen kunnen dit niet doen zonder kosten. Daarom staan er vaak advertenties op websites die hiermee gemaakt zijn, of staat in ieder geval de naam van dit websysteem in je URL. Dit schaadt een stukje van de professionaliteit van je website en dat is jammer. 

Manieren website laten maken

Bij het maken van een website heb je eigenlijk twee keuzes. Of je kiest ervoor om eenmalig een groot bedrag uit te geven, waarna je website in een keer volledig gemaakt wordt. Dit lijkt erg voordelig, aangezien je eenmalig een groot bedrag uit geeft en daarna 'klaar' bent. Toch kleven er aan deze manier van werken een aantal lange termijn voordelen, zoals dat je website na verloop van tijd veroudert en je beperkte aanpasmogelijkheden hebt, wanneer je wensen na verloop van tijd eventueel veranderen. De kosten website laten maken kunnen daardoor dus hoog oplopen en niet voordelig zijn,

De andere manier om je website te laten maken is door hem te leasen voor een vast bedrag per maand. De kosten website laten maken blijven dan voor jou overzichtelijk en laag.Je kunt voordelig een website leasen bij Web-Lease. Tegen een laag bedrag, al vanaf €29,95 per maand, ben jij beheerder van een professionele website. Bij Web-Lease hebt je namelijk altijd een up-to-date website en 24/7 aanpasmogelijkheid. Via jouw eigen account in ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, dat door ons zelf ontwikkeld is, kun jij samen met eventuele andere beheerders de inhoud van je website aanpassen. Lees daarover hieronder meer.

Kosten website laten maken Web-Lease

De kosten website laten maken zijn bij Web-Lease aan de hand van verschillende pakketten opgesteld. Aangezien je een vast bedrag per maand betaalt, sluit je bij Web-Lease dus eigenlijk een abonnement af voor jouw website. Je stelt eerst jouw pakket samen, waarbij je let op je wensen en eisen. Web-Lease biedt keuze uit 8 verschillende website- en webshoppakketten. Al deze pakketten hebben hun eigen mogelijkheden en prijzen. Vervolgens kies je het thema dat het best past bij jouw smaak/huisstijl, waarbinnen je teksten en afbeeldingen, etc. kunt invoegen via Web-Dock. Er zijn talloze mogelijkheden, en mochten je wensen na verloop van tijd veranderen: geen nood! Jouw pakket kan altijd gewijzigd worden en je kunt ook altijd zelf je teksten en overige website inhoud veranderen. Je website staat nog binnen 3 werkdagen online.

Uiteindelijk hangen de kosten website laten maken dus af van het pakket dat jij kiest voor jouw website. Je hebt jouw gepersonaliseerde, professionele website al vanaf €29,95!  

Op onze website vind je meer informatie met betrekking tot het laten maken van websites bij Web-Lease. Neem bij vragen over de pakketmogelijkheden in combinatie met jouw wensen of andere vragen zeker contact met ons op! Wij staan altijd voor jou klaar om je te helpen.

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.