Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Kosten webdesign

Wil jij een website laten maken en vraag je je af: Wat zijn nu eigenlijk de kosten voor webdesign? Op deze pagina leggen wij het uit.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Je zult bij veel verschillende ondernemers allerlei soorten prijzen tegenkomen, variërend van €0 tot meer dan €10.000. De meeste ondernemers kiezen ervoor tussen de €500 en €1000 te gaan zitten. Ook zijn er websystemen die webdesign gratis aanbieden. Toch is dit niet reëel. Natuurlijk hangen de kosten af van de grootte van je onderneming en van je budget, maar het is nu eenmaal een feit dat het maken en onderhouden van een website tijd en geld kost. Gratis websystemen zullen op een andere manier toch geld verdienen en krijgen. Een populaire manier hiervoor is het plaatsen van advertenties op jouw website. Dit schaadt de professionele uitstraling richting je doelgroep, net als de naam van het gebruikte websysteem in de URL van je website.

Webdesign kost dus altijd tijd en geld, zeker wanneer je de juiste kennis niet in huis hebt. Toch zijn er verschillende manieren waarop deze kosten kunnen worden gepresenteerd. Deze manieren worden hieronder uitgewerkt en er wordt ingegaan op de beste manier. Dan blijven de kosten voor jou zo laag mogelijk, maar krijg je wel topkwaliteit geleverd. Hieronder worden een aantal vragen voor je beantwoord over de kosten van webdesign.

Wat is de beste prijs voor mijn website?

De beste prijs voor jouw website hangt af van het aantal eisen dat jij stelt aan jouw website. Wat verwacht je van je website, hoeveel pagina's wil je en welke opties wil jij op je website voor bezoekers? Hoeveel beheerders wil je en wil je gemakkelijk gevonden worden in zoekmachines? En misschien wel de belangrijkste vraag: wat is je budget voor webdesign? Het lijkt wellicht voordelig om te kiezen voor een eenmalige grote uitgave, waarna je een mooie website hebt. Toch blijkt dit in de praktijk nadelen met zich mee te brengen.

Ondernemers kiezen er dus vaak voor om hun klanten één groot bedrag te laten betalen en dan eenmalig hun gehele website te verzorgen. Ondanks dat je dan in direct een mooie website hebt voor een eenmalige uitgave, blijken er in de praktijk echter een hoop nadelen aan deze manier van werken te zitten. Zo komt het gevaar van verjaring om de hoek kijken, waardoor jouw website na een aantal jaar verouderd is. Ook is er geen of beperkte mogelijkheid om je website na verloop van tijd aan te passen, mocht dit nodig zijn. 

Wat zijn de voordelen van webdesign bij Web-Lease?

De kosten voor webdesign kun je in de praktijk beter in de vorm van een abonnement hebben. Bij Web-Lease voorkomen we al de bovenstaande problemen, zoals verjaring en beperkte aanpasmogelijkheid, door jou een abonnement aan te bieden. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt altijd de mogelijkheid om je website aan te passen via het CMS Web-Dock. Lees meer over alle mogelijkheden hieronder. Het is dus helemaal geen probleem wanneer jouw wensen en eisen na verloop van tijd veranderen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website niet verjaart door regelmatige updates en zal jouw website met behulp van de technieken in onze pakketten hoog op Google scoren. Bij Web-Lease scoor je tegen een lage prijs echte topkwaliteit.

Je moet er ook rekening mee houden dat er naast de kosten voor webdesign nog andere kosten meekomen bij het maken van een website. Zo komen de kosten van onderhoud, beveiliging, hosting en het domein er vaak ook nog bij kijken. Bij Web-Lease is dit allemaal inbegrepen in de prijs, zodat jij weet waar je aan toe bent. Je hebt jouw professionele, gepersonaliseerde website al vanaf €29,95!

Mogelijkheden en kosten webdesign bij Web-Lease

Wanneer je ervoor kiest om een website te maken bij Web-Lease, heb je keuze uit allerlei mogelijkheden. Wij bieden u als basis verschillende pakketten aan, voor websites en webshops. Omdat deze pakketten verschillen in aantal pagina's en websitedoeleinden en er eventueel ook kan worden gecombineerd tussen pakketten, zit er altijd iets voor jou bij! Hierna krijg je toegang tot vele opties en thema's voor jouw website. Je hebt mogelijkheden met betrekking tot de inhoud van de website, zoals tekstbewerking, het toevoegen van links en afbeeldingen en je hebt ook mogelijkheden op andere gebieden, zoals de vindbaarheid van je website op Google. Door de verwerkte SEO technieken in ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, wordt het voor jou heel makkelijk om je doelgroep te bereiken.

Bij Web-Lease zijn de kosten voor webdesign laag en duidelijk. Ook hebben we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kies voor een website of webshop bij Web-Lease en profiteer van alle voordelen.

Nog vragen?

Bekijk de rest van onze website voor alle informatie over webdesign bij Web-Lease en kies ervoor om jouw website voordelig te laten maken bij Web-Lease. Door te kiezen voor ons ga je verstandig om met de kosten voor webdesign. Mocht je toch nog vragen hebben of een advies nodig hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.