Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Koppelingen

mogelijkheden gaan tot:

✅  Kassasystemen

✅  Boekhoudpakketten

✅  Transporteurs

 

Combineer al je tools op 1 platform

Alleen op deze manier geef je je onderneming de boost die het nodig heeft.

De mogelijkheden zijn oneindig

Neem contact op voor de mogelijkheden

lees meer >

Diensten

 

Websites & webshops

 

Lees meer >

SEO

 

Lees meer >

Rapportage

 

Lees meer >

Web-Ranking

 

Lees meer >

Koppelingen

 

Lees meer >

CRM

 

Lees meer >

Ordersysteem

 

Lees meer >

1 Platform

 

Lees meer >

CRMWebsiteWebshopSEO

Koppelingen

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat al jouw tools combineert op één plek? Laat jouw website of webshop koppelen met je kassasysteem, boekhoudpakket of transporteur. Via de koppelingen van Web-Lease geef je jouw onderneming de boost die het nodig heeft. Laat jouw onderneming koppelen bij Web-Lease en houd het overzicht voor jezelf en je onderneming. 

Koppelingen mogelijkheden

De mogelijkheden voor koppelingen voor jouw onderneming bij Web-Lease zijn oneindig. Web-Lease levert maatwerk voor jouw onderneming, zodat je optimaal kunt profiteren van je koppelingen. Web-Lease combineert jouw externe applicaties zonder problemen met je website of webshop, zodat je een efficiëntere manier van werken krijgt en overzicht makkelijk te houden is.

Zo kan Web-Lease jouw boekhoudpakket koppelen aan het CMS, zodat jouw boekgegevens automatisch overgezet worden bij de informatie op je website. Vergroot het aantal functionaliteiten van jouw webshop en profiteer van jouw koppelingen. 

Koppelingen kosten

De kosten van jouw koppelingen hangen af van jouw wensen en eisen. Neem zeker contact op met Web-Lease voor de mogelijkheden om jouw webshop of website koppelingen te realiseren. Wij helpen je graag verder om efficiënter en overzichtelijker te werken binnen jouw onderneming. 

 

 

Contact