Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Hotel website

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Hotel website

Laat jouw hotel website maken door Web-Lease. Wij zorgen ervoor dat jouw hotel website een professionele uitstraling heeft en uitgerust is met de beste technieken. De combinatie van ons veilige en door ons zelf ontworpen CMS Web-Dock, ons reserveringssysteem en de onze kennis over het maken en beheren van websites zorgen voor een zeer gebruiksvriendelijke en winstgevende hotel website. Bij Web-Lease is jouw hotel website goed vindbaar voor je omgeving. 

Hotel website Web-Lease

Bij Web-Lease profiteer je van een heleboel voordelen voor jouw hotel website. Zo weten wij het belang van een goede vindbaarheid en hebben we daarvoor SEO technieken verwerkt in ons CMS, waardoor je SEO makkelijker gebruikt en optimaliseert. Daarnaast is er de optie om een extra programma te nemen, genaamd Web-Ranking. Met dit programma kun je SEO optimalisatie helemaal tot in de puntje toepassen. Daarnaast weten we hoe belangrijk het is om te zorgen voor een gebruiksvriendelijk en toegankelijk reserveringssysteem voor je gasten. Deze verwerken we op je website, eventueel in combinatie met ons betalingssysteem Mollie. Via Mollie kunnen je gasten vooraf betalen, mocht dat van toepassing zijn. 

Bij Web-Lease profiteer je bovendien van altijd en overal aanpasmogelijkheid voor je hotel website. Je voegt zelf tekst en inhoud toe aan de pagina's op je website, of besteedt dit uit. Dit is altijd en overal mogelijk, net als het veranderen van je basis: je pakket en thema. Bij Web-Lease stel je namelijk zelf, volgens wensen en eisen, een pakket samen voor jouw hotel website. Meer daarover lees je onderaan deze pagina.

Wanneer je een hotel website maakt, moet je niet het gevaar lopen dat deze veroudert. Daarom is het van belang om je website en het CMS erachter regelmatig te updaten. Vanuit Web-Lease komen er in ieder geval elke maand, soms vaker, updates voor het CMS en de thema's. Hierdoor blijft jouw hotel website altijd technisch en grafisch up-to-date. 

Hotel website maken kosten

Bij Web-Lease kies je dus een pakket, zoals hierboven kort vermeld. Wij bieden verschillende pakketten aan, met elk hun eigen prijzen en mogelijkheden. De prijs die je per maand betaalt bij ons, hangt af van het pakket dat je kiest en hoe je het verder samenstelt. Je hebt jouw hotel website al vanaf €29,95! Na het kiezen van het pakket, kies je een thema voor je hotel website. Dit samen vormt de basis voor je website. Ook deze basis kun je bij ons altijd nog veranderen, mochten je wensen na verloop van tijd veranderen. Als je een pakket en thema gekozen hebt, kan jouw hotel website al in 3 dagen online staan. Neem bij vragen zeker contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.