HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Horeca sites

Web-Lease maakt de beste horeca sites met de beste technieken. Wij weten dat het heel belangrijk is om een professionele en goed werkende website te beheren als horecazaak, aangezien je dan een hoop extra klanten trekt. Toch kan het maken en beheren van een website erg veel tijd en geld kosten. Nu is dat normaal voor een website, aangezien je een website moet onderhouden en dat tijd en kennis vergt. Het is daarom voor jou en je horecazaak verstandig om het maken van je website uit te besteden aan vakmensen. Web-Lease maakt graag jouw horeca site. Voor een impressie van verschillende horeca sites die wij eerder maakten, kun je in ons portfolio kijken. 

Horeca sites Web-Lease

De horeca sites van Web-Lease profiteren van allerlei voordelen die meekomen met Web-Lease. In de basis kies je voor één van de pakketten die wij beschikbaar stellen. Vervolgens kies je een thema uit voor je site en wordt je beheerder van je website via het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. In Web-Dock krijg je toegang tot de teksten en verdere inhoud van je website, waar je alles dan ook altijd wanneer je maar wilt aan kunt passen. Je kunt onder andere tekst bewerken, afbeeldingen en links toevoegen en SEO technieken gebruiken. 

Aan horeca sites bieden we daarnaast extra opties aan. Zo is er de mogelijkheid om ons reserveringssysteem te verwerken in je horeca site. Via dit systeem kunnen je klanten online reserveren, wat jou veel tijd, papier en werk bespaard. Lees hier meer over het reserveringssysteem. Naast het reserveringssysteem, is er ook het betalingssysteem Mollie, dat aan jouw horeca site toegevoegd kan worden. Via dit systeem kunnen je klanten, wanneer dit van toepassing is, vooraf betalen. 

Aangezien jij waarschijnlijk al druk genoeg bent met jouw horecazaak, nemen we jou een hoop zorgen uit handen. En wanneer dit niet het geval is, is het alsnog verstandig een horeca site te bouwen: je krijgt het dan vanzelf drukker doordat je meer klanten trekt. Wij regelen maandelijkse updates van o.a. ons CMS en de thema's, zodat jouw website op technisch en grafisch gebied niet veroudert. Daarnaast zijn de hosting-, domein- en onderhoudszaken bij ons in goede handen. 

Toch is het uiteraard belangrijk dat ook jij een inbreng hebt op je website. Vandaar dat je zelf je pakket, thema en inhoud van je website kiest en kunt aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat je website altijd gericht is op jou en je zaak. 

Kosten horeca sites

De kosten voor horeca sites hangen af van wat precies je wensen en eisen zijn. Wel is zeker dat je bij Web-Lease voordelig uit bent. Tegen een vast, laag bedrag per maand realiseer jij een professionele horeca site. Hier vind je in detail wat de verschillende pakketten inhouden die we aanbieden, zodat jij het pakket kunt vinden dat perfect bij jou past. Neem bij vragen zeker contact op met ons. Je hebt jou gepersonaliseerde website bij Web-Lease al vanaf €29,95! Draag je online zorgen over aan ons en binnen 3 dagen zullen je klanten je al online kunnen vinden!

 

 

Neem contact op