Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Horeca site

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Horeca site

Op zoek naar een bedrijf waar jij jouw horeca site kunt laten maken? Dan ben je bij Web-Lease op de goede plek. Wij maken de beste horeca site voor jou met de beste technieken. Voor een impressie kun je in ons portfolio kijken, waar een aantal door ons gemaakte horecawebsites gepresenteerd staan. 

Jouw eigen horeca site

Je profiteert van allerlei voordelen, wanneer je ervoor kiest om jouw eigen horeca site te maken bij Web-Lease. Je kiest in de basis voor één van de pakketten die wij aanbieden. Vervolgens kies je je eigen website thema en krijg je je eigen account in het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierin heb je toegang tot alle pagina's van jouw horeca site en heb je toegang tot tekstbewerking, het toevoegen van afbeeldingen, links en kun je onze SEO technieken gebruiken. 

We bieden extra opties aan horeca sites, zoals het verwerken van het reserveringssysteem in je website. Je klanten kunnen gemakkelijk reserveren via dit systeem, waardoor jou veel werk en tijd wordt bespaard. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het toevoegen van het betalingsysteem Mollie, zodat klanten van te voren kunnen betalen mocht dit van toepassing zijn.

Alle voordelen van Web-Lease

Wij nemen jou een heleboel zorgen uit handen, omdat jij waarschijnlijk al druk genoeg bent met jouw horecazaak. Wanneer dat niet zo is, is het alsnog verstandig een professionele horeca site te maken, zodat je wellicht meer klanten zult trekken. Web-Lease regelt de hosting-, domein- en onderhoudszaken en zorgt voor maandelijkse updates van o.a. het CMS en de verschillende thema's. Op deze manier zorgen we dat jouw horeca site grafisch en technisch helemaal tiptop in orde is. 

We weten aan de andere kant ook dat het van belang is dat de beheerder van de website nog zijn eigen imput kan hebben, namelijk qua smaak/huisstijl en wat betreft de inhoud van de website. Daarom zorgen we ervoor dat jij via jouw eigen account jouw website naar wens kunt aanpassen en je je eigen pakket, thema en inhoud kiest. Op deze manier is jouw horeca site helemaal gepersonaliseerd en past deze bij jou en jouw onderneming!

Web-Lease horeca site

Kies zeker voor Web-Lease, wanneer jij tegen een laag bedrag een professionele horeca site wilt realiseren. Op deze pagina vind je in detail wat de verschillende pakketten zijn die wij aanbieden. Jouw eigen professionele, gepersonaliseerde horeca site maak je bij Web-Lease al vanaf €29,95 per maand. Besteed al je tijd aan je klanten door je online zorgen over te dragen aan Web-Lease. Jouw horeca site staat nog binnen 3 werkdagen online.

Contact opnemen?

Heb je een vraag over de mogelijkheden voor jouw horeca site of heb je ander advies nodig? Web-Lease helpt je graag verder. Neem eens een kijkje bij onze FAQ. Staat je vraag er niet bij? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies en zullen zo snel mogelijk reageren. We zijn te bereiken via e-mail, telefoon of gewoon via het contactformulier op onze website. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.