HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

 

Hoeveel kost een website?

Uiteraard zijn er de afgelopen decennia veel ontwikkelingen geweest op het gebied van websites maken. Daardoor is het nu veel goedkoper om een website te maken dan vroeger. Toch komt het vaak voor dat mensen niet echt een idee hebben van wat een website kost, aangezien ze veel verschillende prijzen zien op internet. Een website is een onmisbaar onderdeel voor de marketing van jou als ondernemer kunnen we wel zeggen. Daarom is het van belang jouw website voordelig te maken. Toch moet je in gedachten houden dat een website altijd tijd en geld kost. Een website moet onderhouden worden en de hosting en domeinnaam kosten ook geld. Er zijn wel websystemen die een gratis website aanbieden, maar ook deze ondernemingen verdienen op de een of andere manier ook geld via jou. Bijvoorbeeld via advertenties die op je website geplaatst worden of de naam van het websysteem dat in je URL verwerkt wordt. Dit neemt een stukje professionaliteit tegenover je doelgroep weg en dat is jammer.

Kosten website

Er zijn verschillende manieren waarop de kosten van een website gepresenteerd kunnen worden. Dit zijn in het kort: grote eenmalige uitgave en het huren van een website. Hieronder worden deze manieren uitgewerkt en wordt uitgelegd welke manier het beste is.

Bij veel bedrijven die websites maken zien we dat zij hun klanten eenmalig een bedrag van soms wel duizenden euro's laten betalen, waarvoor ze een eigentijdse en professionele website terugkrijgen. Dit lijkt aantrekkelijk, omdat je eenmalig betaalt en daarna 'klaar' bent. Toch kleven er een hoop nadelen aan deze manier van een website aanschaffen. De website verjaart in de jaren nadat hij gebouwd is, omdat er geen regelmatige updates blijven komen. Daarnaast zijn er geen of beperkte aanpassingen meer mogelijk. Dat kan soms best pech zijn, want het is heel goed mogelijk dat je wensen na verloop van tijd veranderen. Je kunt dan (bijna) geen aanpassingen doen zonder hier weer een groot bedrag voor neer te leggen.

Daarnaast kiezen sommige bedrijven ervoor om hun klanten een website te laten leasen. Dit houdt in dat je een website als het ware huurt, je sluit een abonnement af. Je betaalt dus een vast bedrag per maand voor je website, en krijg in ruil hiervoor een professionele, eigentijdse website terug. Deze wordt regelmatig geüpdatet, zodat hij niet verjaart. Daarnaast heb je altijd aanpasmogelijkheid, zodat het geen probleem is wanneer je wensen veranderen. Web-Lease maakt via deze weg zijn websites, zodat klanten optimaal profiteren. 

Hoeveel kost een website bij Web-Lease?

Bij Web-Lease maak je voordelig je eigen website. Je betaalt een laag, vast bedrag per maand, waardoor je altijd duidelijkheid hebt. Je kunt je website altijd aanpassen, hebt deze altijd up-to-date en je bent voordelig uit bent met de vele verschillende opties die meekomen vanuit Web-Lease. Via het CMS Web-Dock, dat door ons zelf ontwikkeld is, pas jij de inhoud van je website zelf aan, samen met eventuele andere beheerders. Je hebt toegang tot allerlei tekstbewerkingsopties, kunt linken en afbeeldingen toevoegen en beschikt over SEO technieken, waardoor jouw dolgroep je gemakkelijk vindt.

Het bedrag dat je betaalt en de mogelijkheden die je hebt met je website, verschillen per pakket. Wij bieden jou 4 verschillende pakketten aan, die allemaal dus een eigen prijs en eigen mogelijkheden hebben. Hierdoor kost een website bij Web-Lease net zoveel als jij eisen hebt voor jouw website! Stel het websitepakket samen dat het best past bij jouw wensen en eisen en profiteer van de lage kosten van Web-Lease. Je hebt jouw eigen professionele, gepersonaliseerde website al vanaf €29,95!

 

Pakketten bekijken

Een website maken

Uiteraard kun je jouw website ook helemaal zelf maken. In de praktijk zal dan echter blijken dat je hier erg veel tijd aan kwijt bent en je wellicht niet genoeg kennis in huis hebt om jouw website professioneel te maken. Door jouw website (gedeeltelijk) uit te besteden aan Web-Lease, zorg je ervoor dat jij minder zorgen hebt over je website en je je tijd kunt besteden aan andere zaken. Daarnaast heeft jouw website dan een professionele uitstraling en profiteer je gemakkelijk van allerlei voordelen, zoals in ons CMS verwerkte SEO technieken. Doordat je bij Web-Lease wel zelf de huisstijl, smaak en inhoud van jouw website bepaalt, ben je dus alleen maar voordeliger uit bij Web-Lease. 

Vragen?

Heb je een vraag met betrekking tot de informatie over de kosten van een website maken, of een vraag over de mogelijkheden die er zijn in combinatie met jouw wensen? Bij welke vraag dan ook, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar en helpen je zo snel mogelijk verder!

Contact opnemen