HomeThema'sHoe werkt het?ContactAan de slag

Voorbereiding:
Bedenk goed wat uw wensen zijn met uw website. Wilt u wat verkopen? Wilt u een informatieve website? Hoeveel informatie wilt u verzamelen? Er zijn vele aspecten die belangrijk zijn bij het kiezen van het juiste pakket. Wees gerust, na het kiezen van een pakket of thema, kan deze achteraf gewijzigd worden. Weet u wat u wilt?
1

Stap 1:

Kies uw pakket. Binnen de website en webshop hebben we 4 pakket. De Lite, basic, medium en pro. Bij ieder pakket zitten andere eigenschappen. Heeft u genoeg aan een onepage website? Kies dan voor het Lite pakket. Wilt u de stap zetten om volledig professioneel te gaan en kunt u daar support bij gebruiken? Kies dan voor het Pro pakket. Of kies een middenweg!
Kies uw pakket
2

Stap 2:

U heeft uw pakket gekozen! Nu gaan we over op het kiezen van een Thema. Dit is geheel persoonlijk en compleet gebaseerd op wat u wilt uitstralen. Onze thema’s zijn ontworpen volgens de standaarden van nu. U krijgt dus een mooi, snel en duidelijk ontwerp. Ook deze kan achteraf gewijzigd worden zo vaak als u dat wil!
Kies uw thema!
3

Stap 3:

Reken uw pakket online af via Ideal en ontvang vervolgens maandelijks een factuur. Zo is de eerste betaling meteen voltooid en gaan wij direct aan de slag zodat uw website zo snel mogelijk draait.
4

Stap 4:

Gefeliciteerd! U heeft uw eigen professionele website! Wij zijn gelijk begonnen aan het online zetten van uw website. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. In de tussentijd heeft u al beschikking tot het CMS. U kunt uw template aanpassen en stylen zoals u dat wil. Verander de kleuren naar uw wensen, voeg tekst en pagina’s toe. Alles is voor u duidelijk en overzichtelijk verwerkt zodat het net zo makkelijk is als een Word documentje aanmaken.
Uw website staat online, uw CMS is gevuld met informatie, u bent er helemaal klaar voor! Laat mensen weten dat u er bent en deel uw website op uw kanalen.
Na dat de website online en gereed staat, zijn er nog tips & tricks. Bekijk ze om alles uit uw website te halen!

Aan de slag!