Inloggen
HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen
Inloggen

Voorbereiding Web-Lease


Bedenk goed wat je doel is met jouw website en wat je wensen zijn. Wil je wat verkopen? Wil je een informatieve website? Hoeveel informatie wil je verzamelen? Er zijn vele aspecten die belangrijk zijn bij het kiezen van het juiste pakket. Wees gerust, na het kiezen van een pakket of thema, kan deze achteraf gewijzigd worden. Weet jij wat je wilt?


Stap 1

Kies jouw pakket. Binnen de website en webshop hebben we 4 pakketten: Lite, Basic, Medium en Pro. Bij ieder pakket zitten andere eigenschappen. Heb je genoeg aan een one page website? Kies dan voor het Lite pakket. Wil je de stap zetten om volledig professioneel te gaan en kan je daar support bij gebruiken? Kies dan voor het Pro pakket. Of kies een middenweg!
Kies je pakket

Stap 2

Je hebt het pakket gekozen! Nu gaan we over op het kiezen van een thema. Dit is geheel persoonlijk en compleet gebaseerd op wat jij wilt uitstralen. Onze thema’s zijn ontworpen volgens de ontwerp- en technische standaarden anno 2020. Je krijgt dus een mooi, snel en duidelijk ontwerp. Ook deze kan achteraf gewijzigd worden zo vaak als jij dat wilt!
Kies je thema

Stap 3

Reken je pakket online af via iDeal en ontvang vervolgens maandelijks een factuur. Zo is de eerste betaling meteen voltooid en gaan wij direct aan de slag zodat jouw website zo snel mogelijk draait.
Bestel hier

Stap 4

Gefeliciteerd! Je bent eigenaar van je professionele website! Wij zijn gelijk begonnen met het online zetten van je website. We houden je op de hoogte van de voortgang. Bij een standaard website staat uw website gemiddeld al in 3 werkdagen online!


Gefeliciteerd

Je website staat online! Je CMS account is gevuld met informatie, en nu ben je er helemaal klaar voor! Laat mensen weten dat je website er is en deel je website via al je kanalen.
Nu je website online en gereed staat, hebben we nog tips & tricks voor je. We helpen je graag om alles uit je website te halen!


Forum