Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Google vindbaarheid

Online vindbaar worden op Google? Je positie behouden? Web-Lease verzorgt SEO voor jou en verhoogt je conversie graag.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil je graag dat jouw website gevonden wordt op Google, zodat meer mensen jouw onderneming vinden en je ook online winst maakt? Web-Lease helpt jou om je Google vindbaarheid te verbeteren met behulp van SEO technieken. Zo zorgen we ervoor dat onze websites de juiste linkbuilding hebben en zorgen we regelmatig voor updates zodat de laadtijden van ons webdesign snel blijven. Naast deze standaard ingebouwde voordelen bij Web-Lease, bieden we echter ook nog andere mogelijkheden aan om jouw website een goede Google vindbaarheid te geven.

Google vindbaarheid verbeteren

Jouw Google vindbaarheid kun je verbeteren door te werken met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie. Er zijn verschillende SEO-gerelateerde technieken, waaronder snelle laadtijden van websites en de juiste linkbuildingtechnieken. Deze twee technieken zitten, zoals hierboven vermeld, standaard in de websites en webshops van Web-Lease inbegrepen. Je verbetert jouw Google vindbaarheid met deze technieken dus al automatisch als je een website of webshop bij Web-Lease huurt.

SEO-teksten Google vindbaarheid

Naast deze technieken is er ook een andere techniek om je Google vindbaarheid te verbeteren, namelijk SEO-teksten schrijven. Dit concept is gebaseerd op het feit dat Google jouw teksten doorleest en scant op een gebruikte zoekterm. Een tekst waarin een bepaalde zoekterm veel voorkomt, zal Google automatisch hoger plaatsen op de zoekresultatenlijst wanneer er op deze term gezocht wordt. Door de zoektermen van jouw doelgroep dus te verwerken in de pagina's op jouw website, realiseer je een hogere Google vindbaarheid en zorg je voor meer winst of bereik!

Google vindbaarheid Web-Lease pakket

Web-Lease werkt met website-, webshop- en SEO-pakketten, die elk hun eigen prijs en mogelijkheden hebben. Binnen onze SEO-pakketten bieden we het programma Web-Ranking aan, dat jou helpt met het schrijven van goede SEO-teksten om je Google vindbaarheid te verbeteren. Daarnaast zijn er ook pakketten die inhouden dat onze SEO-experts jouw website verbeteren en teksten voor je schrijven. Er zijn verschillende pakketten, die zijn gescheiden op basis van het aantal SEO-uren dat wij aan jouw website besteden. Wanneer je een website of webshop bij Web-Lease aanschaft, is het handig om je diensten op één plek te hebben en ook je SEO te laten verzorgen door Web-Lease. Betere Google vindbaarheid heeft immers enkel voordelen! 

Google vindbaarheid Web-Lease contact

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw website of webshop wat betreft je Google vindbaarheid of wil je een offerte ontvangen voor jouw Google vindbaarheid bij Web-Lease? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan graag voor je klaar! We zijn bereikbaar via de contactmogelijkheden weergegeven op onze website.

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.