Goedkope website

Ben je een beginnende zzp’er? Heb je een hobby of stichting? Dan is er een grote kans dat je niet zit te wachten op hoge kosten. Je wilt de beste kwaliteit krijgen, ook als het gaat om een website. Deze investering kan echter hoog oplopen. Vanaf nu komt daar verandering in. Web-Lease maakt het mogelijk om een goedkope website per maand te betalen. Je hebt dan dus een leasecontract voor jouw website. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand. Stop met te veel betalen en neem een goedkope website bij Web-Lease!

Goedkope website Web-Lease

Bij Web-Lease kan je alle kanten op met jouw goedkope website. Ben je benieuwd naar welke tarieven wij hanteren? Bekijk dan het aanbod in pakketten. De prijs is compleet afhankelijk van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een onepage website, dan zal dit een stuk goedkoper zijn dan dat je een uitgebreide website wilt met verzorgde SEO. Een goedkope website is er al vanaf € 29,95 per maand! Veranderen jouw wensen na een tijdje? Wees gerust, pas je pakket aan wanneer je zelf wilt. Ook de content op je goedkope website kun je altijd aanpassen wanneer je maar wilt, via jouw eigen account in ons CMS Web-Dock. Doordat onze abonnementen heel makkelijk te veranderen zijn en we allerlei verschillende mogelijkheden bieden, kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen. Een hele professionele, gepersonaliseerde én goedkope website dus!

Voordelige website

Web-Lease zorgt er dus voor dat jij een website van professioneel niveau hebt voor een voordelige prijs. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met uw voordelige website? Bekijk de thema's online. Deze zijn compleet aan te passen aan jouw wensen. Zo past ieder thema goed in jouw huisstijl. Met een website van Web-Lease houden de voordelen echter nog lang niet op bij een thema kiezen! Jouw goedkope website bij Web-Lease profiteert van snelle laadtijden, regelmatige updates en goede vindbaarheid. Verder verzorgen wij een professionele uitstraling en zijn de extra diensten en mogelijkheden bij Web-Lease talloze. 

Goedkope website pakket Web-Lease

Ben je op zoek naar een professionele, voordelige en goedkope website? Web-Lease biedt het je! Kies uit onze pakketten en stel de basis voor jouw goedkope website samen aan de hand van je wensen en eisen. Jouw website kan al binnen 3 werkdagen online staan. Nadat je de basis voor je website hebt bepaald, kunnen we de diepte ingaan. Tijd voor daadwerkelijke content. Afbeeldingen, algemene informatie, nieuwsberichten, SEO teksten: graag adviseren we jou over de content van jouw website en hoe je deze kunt optimaliseren. Daarnaast verzorgen we jouw SEO als je dat wilt, zodat jij veel tijd bespaart. Je kunt je dan volledig richten op je onderneming, terwijl jouw doelgroep je ondertussen online makkelijk kan vinden! Web-Lease zorgt ervoor dat je profiteert van een goedkope website in een professioneel en winstgevend jasje.

Vragen over jouw goedkope website?

Heb je vragen over de mogelijkheden die Web-Lease biedt of een meer specifieke vraag met betrekking tot je eigen wensen voor jouw goedkope website bij Web-Lease? Wij helpen je graag verder, welke vraag je ook hebt. Neem eens een kijkje bij onze FAQ. Staat je vraag daar niet bij? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of via het contactformulier. We staan graag voor je klaar met persoonlijke en professioneel advies! Kies voor jouw goedkope website bij Web-Lease.