HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Goedkope webshop

Ben je beginnend ondernemer en weet je dat een webshop onmisbaar is voor goede verkoop? Dan weten wij bij Web-Lease als geen ander dat je, ondanks je wensen, niet zit te wachten op hoge kosten. Toch wil je een professionele, kwalitatief goede webshop die gemakkelijk gevonden kan worden door jouw klanten. Daarom bieden wij goedkope webshops aan met een professionele uitstraling. Bij Web-Lease betaal je een laag, vast bedrag per maand en krijg je daarvoor de beste kwaliteit terug. Er zijn immers mogelijkheden op het web voor een gratis webshop maken, maar de kwaliteit van je webshop gaat er bij deze ondernemingen niet op vooruit.

Deze ondernemingen bieden jou misschien een gratis website, maar in de praktijk moeten zij ook ergens geld vandaan halen. Ze doen dit vaak door advertenties op je website te plaatsen of de naam van hun websysteem in je URL te verwerken. Dit schaadt de professionaliteit van jouw website, waardoor je doelgroep een minder goede indruk krijgt van jouw onderneming. Om een stukje professionaliteit uit te stralen met jouw webshop, maar toch een goedkope webshop te maken, ben je bij Web-Lease aan het juiste adres.

Andere ondernemingen kiezen ervoor jouw webshop te maken en je hiervoor eenmalig een groot bedrag te laten betalen. Dit lijkt erg aantrekkelijk, omdat je in een keer 'klaar' bent. Toch blijken hier in de praktijk een aantal nadelen aan te kleven, namelijk dat je webshop na verloop van tijd veroudert omdat hij niet regelmatig wordt geüpdatet. Daarnaast is het ingewikkeld om je webshop na verloop van tijd aan te passen, wanneer je wensen eventueel veranderen. 

Prijs webshop

Bij Web-Lease betaal je een leaseabonnement. De kosten hiervan hangen af van jouw wensen voor je webshop. Wij hebben 4 verschillende pakketten opgesteld met ieder hun eigen opties en doeleinden. Je hebt al een webshop vanaf €49,95 per maand! Mochten je wensen voor je webshop na een tijdje veranderen, dan kun je altijd wisselen tussen pakketten. Zo realiseer je dat jouw goedkope webshop altijd naar jouw smaak/huisstijl vormgegeven is. 

Bij Web-Lease geef je jouw zorgen volledig uit handen aan professionals, terwijl je nog wel veel inspraak hebt over wat er op je site komt en hoe je site eruitziet. Je kiest bij ons jouw website thema en hebt daarna 24/7 aanpasmogelijkheid als beheerder voor jouw website via jouw eigen account bij ons CMS Web-Dock. Je kunt hierin alle inhoud op je site wijzigen, en bijvoorbeeld links toevoegen en tekstopmaak regelen.

Daarnaast is jouw webshop altijd up-to-date, omdat wij regelmatig, in ieder geval maandelijks, updates uitvoeren voor o.a. ons CMS en de verschillende thema's. Hierdoor zijn onze webshops technisch en grafisch altijd in orde. Bij Web-Lease profiteer je dus van een heleboel voordelen!

Goedkope webshop

Webshops kunnen zomaar duizenden euro’s kosten in de aanschaf. Wij begrijpen dat dat bedragen zijn die je niet graag in een keer kwijt bent. Lease daarom een goedkope webshop bij Web-Lease en profiteer van de mooiste thema's met professioneel design, van ons zelf ontwikkelde CMS Web-Dock en van de lage prijzen. Maak jouw goedkope webshop bij Web-Lease en geniet van alle mogelijkheden en opties en de goede kwaliteit. Ben je op zoek naar een goedkope webshop? Web-Lease biedt het je!

Pakketten bekijken

Vragen?

Wanneer je alle informatie met betrekking tot de webshops en de kosten ervan gelezen hebt, zou het best kunnen dat je hier een vraag over hebt. Neem dan zeker contact met ons op, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Ook vragen over de verschillende mogelijkheden die er zijn in combinatie met jouw specifieke wensen of andere vragen, zijn welkom bij ons. Wij staan graag voor je klaar!

Neem contact op