Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Gevonden worden op Google

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Gevonden worden op Google

Wil jij graag met jouw website of webshop gevonden worden op Google? Wil je dat jouw doelgroep je onderneming makkelijk online kan vinden? Web-Lease heeft hiervoor de beste technieken in huis. Onze websites staan hoog in Google en profiteren van de beste analysering en inzet. Wij maken gebruik van SEO, dat voor Search Engine Optimization staat en gerelateerd is aan technische optimalisatie, linkbuilding, het schrijven van SEO-teksten en laadsnelheden. Hiermee realiseren we dat gevonden worden op Google heel makkelijk wordt.

Gevonden worden op Google SEO teksten

De voornaamste manier waarmee wij realiseren dat je makkelijk gevonden wordt door jouw (potentiële) klanten is het toepassen van SEO in de teksten op jouw website of webshop. Door het regelmatig verwerken van steekwoorden op een pagina van jouw website, plaatst Google deze pagina hoger in de zoekresultaten wanneer er op dit woord gezocht wordt en is gevonden worden op Google dus heel makkelijk. Het schrijven van SEO teksten kun je zelf doen voor je eigen website, bijvoorbeeld m.b.v. de handleidingen op onze website. Dit kost echter veel tijd en het vergt inzicht en strategie.

Daarom kun je SEO en SEO-optimalisatie ook uitbesteden aan de specialisten van Web-Lease. Web-Lease biedt het schrijven van SEO-teksten niet alleen aan eigen klanten aan, maar kan dit ook verzorgen voor mensen met hun eigen website. Wij gaan samen met jou voor jouw onderneming bekijken op welke steekwoorden het nuttig is gevonden te worden op Google. Vervolgens schrijven we teksten voor jouw website. Bij beide voorgaande stappen maken we daarnaast gebruik van het programma Web-Ranking, dat inzicht geeft in zoekwoorden en statistiek weergeeft over jouw positie. Dit programma bieden we ook aan onze klanten aan. Bekijk onze SEO-pakketten voor meer informatie.

Gevonden worden op Google laadsnelheden

Naast het toepassen van SEO binnen teksten, profiteert jouw website bij Web-Lease ook van andere verwerkte SEO. Zo hebben onze websites en webshops snelle laadtijden, aangezien ze beheerd worden in het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor plaatst Google onze websites en webshops vanzelf al hoger in de zoekresultaten. Ook zorgen we voor de juiste linkbuilding en technische optimalisatie. Bij Web-Lease profiteren jij en je onderneming dus optimaal van SEO en is gevonden worden op Google wel heel makkelijk! 

Gevonden worden op Google Web-Lease

Wij zorgen er dus voor dat al onze websites makkelijk gevonden worden op Google door middel van linkbuilding, technische optimalisatie, het schrijven van SEO-teksten en de snelste laadtijden. Jouw website of webshop profiteert optimaal van SEO en SEO-optimalisatie bij Web-Lease! Zorg ervoor dat jouw klanten je al binnen 3 werkdagen makkelijk kunnen vinden op Google, kies vandaag nog voor één van onze SEO-pakketten! Bekijk al onze SEO-pakketten via de knop hieronder en als je vragen hebt over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon, maar ook gewoon via het contactformulier op de website! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.