Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Garage website

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Garage website

Ben je eigenaar van een garage en wil je graag je eigen website? Web-Lease heeft de beste technieken in huis om een mooie website te creëren. De websites van Web-Lease zijn professioneel en gepersonaliseerd. Jouw garage website is goed vindbaar en altijd up-to-date. Je beheert hem makkelijk en kunt altijd aanpassingen maken. 

Garage website Web-Lease

Bij Web-Lease profiteer je van allerlei voordelen, zoals goede vindbaarheid. Goede vindbaarheid is van groot belang om jouw website winstgevend te laten zijn. Om makkelijk gevonden te worden door je doelgroep, kun je bepaalde technieken toepassen in de teksten op je website, zoals SEO. SEO staat voor search engine optimization en het houdt in dat je zoektermen verwerkt in jouw teksten. In ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock hebben we SEO gerelateerde technieken verwerkt. Ook is de laadtijd van onze websites snel, waardoor Google onze websites al automatisch hoger in de lijst met zoekresultaten zet. We bieden eventueel ook nog een extra programma aan, namelijk Web-Ranking. Web-Ranking is helemaal gefocust op het optimaliseren van SEO en dus geschikt voor jou als je je hierin wilt versterken.

Naast een goede vindbaarheid is het ook belangrijk te letten op een goede inhoud van je website. Wanneer jij een garage website bij ons laat maken, krijg je een eigen account in Web-Dock, waar jij zelf de teksten en overige inhoud van je webpagina's kunt beheren. Je kunt deze aanpassen wanneer je maar wilt. Laat op je website het laatste nieuws zien met betrekking tot jouw garage, bied je service aan en zorg voor toegankelijke contactopties, zodat jouw klanten je makkelijk kunnen bereiken.

Naast de goede vindbaarheid en altijd aanpasbare inhoud, zorgen wij ook voor het onderhoud van je garage website. Jouw website is technisch en grafisch altijd tiptop in orde, doordat we maandelijks ons CMS en de thema's updaten. Lees over de verschillende thema's meer hieronder. 

Garage website maken kosten

Wanneer je jouw website laat maken bij Web-Lease, stel je jouw pakket samen. Wij bieden een aantal verschillende pakketten aan met elk hun eigen mogelijkheden. Vervolgens kies je een thema voor jouw website, dat past bij jouw smaak/huisstijl. Daarna kunnen we samen aan de slag om jouw website nog verder te personaliseren. Maak een professionele en gepersonaliseerde garage website, zodat jouw doelgroep jouw diensten gemakkelijk kan vinden online. 

Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens anders mee vastloopt, aarzel niet om contact met ons op te nemen! Je kunt dit doen via het contactformulier, maar ook bellen en emailen kan. Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk helpen!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.