HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Fotograaf website

Ook voor een fotograaf is het tegenwoordig van belang om een website te hebben. Mensen die op zoek zijn naar een fotograaf, zullen jou dan makkelijker vinden. Wanneer je ze een impressie van jouw werk laat zien, weten ze wat ze kunnen verwachten en zullen ze hopelijk sneller voor jou kiezen  Web-Lease is gevestigd in Geldermalsen en maakt professioneel een gepersonaliseerde website voor jou als fotograaf. Bij ons profiteer je van allerlei voordelen.

Fotograaf website Web-Lease

Goede vindbaarheid

Voor jouw website is het heel belangrijjk om een goede vindbaarheid te hebben, zodat jouw doelgroep in je omgeving je kan vinden. Jouw fotograaf website is bij Web-Lease uitgerust met SEO (search engine optimization) technieken, waardoor deze goed vindbaar is op Google. Daamaast helpt de snelle laadtijd die onze websites hebben, door ons zelf ontwikkelde CMS, er ook aan mee om hoger in de zoekresultatenlijst te komen op Google. Hierdoor zullen mensen je kunnen vinden en zullen ze jouw werk kunnen bekijken. Zo wordt de stap om jou in te huren als fotograaf al een stukje gezet. 

Juiste inhoud

Door te zorgen voor de juiste inhoud van jouw fotograaf website, kun je zorgen voor het extra zetje waardoor mensen jou zullen inhuren. Jij en eventuele andere beheerders hebben je eigen account in ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, waar je de inhoud van pagina's van je website kunt veranderen. Je hebt altijd en overal toegang tot Web-Dock en je kunt alles op jouw website naar wens veranderen. Web-Dock is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS, waarop je makkelijk jouw eigen website beheert. 

Het is uiteraard belangrijk te letten op de manier waarop je de foto's presenteert op jouw website. Deze foto's laten een stukje van jezelf zien, van wat jij mooi vindt. Het is belangrijk deze centraal te presenteren, zodat mensen ze gelijk zien. Daarnaast is een portfolio ook onmisbaar op een fotograaf website. Een nadeel van veel foto's op een website is dat de laadtijd van de website dan verslechterd. Doordat wij de juiste technieken in huis hebben om dit specifiek voor foto's te verminderen, is het voor jou voordelig om bij ons een website te maken. 

Up-to-date webdesign

Onze websites zijn technisch en grafisch altijd tiptop in orde, omdat wij ons CMS en de thema's maandelijks updaten. Daarnaast nemen we je de hosting en domeinnaam ook uit handen. Je hebt dus amper zorgen aan je website, maar jouw website is wel helemaal gepersonaliseerd volgens wens. Het is echt jouw fotograaf website! 

Fotograaf website maken kosten

De kosten voor het maken van een fotograaf website bij Web-Lease hangen grotendeels af van jouw wensen en eisen. Wij bieden een aantal verschillende pakketten aan, met elk hun eigen mogelijkheden. Hierbij kies je een thema. Per pakket betaal je een ander bedrag per maand. Dit bedrag is vast, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Je hebt ook altijd de mogelijkheid deze 'basis' te veranderen, mochten je wensen na verloop van tijd veranderen. Stel jouw pakket samen aan de hand van je wensen en jouw gepersonaliseerde, professionele website staat al online in 3 werkdagen! 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of advies nodig hebt. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder!