Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Is een website leasen duurder dan kopen?

Wij zijn ervan overtuigd dat dat niet zo is, we leggen je graag uit waarom!

De voorstanders van een website kopen beargumenteren vaak hun standpunt met de dooddoener dat je dan direct weet waar je aan toe bent en duidelijk weet wat de kosten zijn. Eenmalige betaling en dan is het 'klaar'. In de praktijk is dit onmogelijk, omdat een website los van z'n onderhoudsbeurten ook hosting nodig heeft. De website moet worden onderhouden en brengt, onder andere om die reden, kosten met zich mee. Je zult dus altijd te maken hebben met maandelijkse en/of jaarlijkse kosten.

Is een website leasen dan de oplossing?

Wij denken van wel!

Door de maandelijkse kosten transparant te benoemen en jouw website maandelijks, maar soms ook met hogere frequentie, te updaten, heb je altijd een website die tip-top in orde is! Je weet wat de kosten zijn, je kiest zelf het pakket dat bij je past en je kunt zelf je onderdelen op je website wijzigen wanneer je dat wilt. Op deze manier heb je, in theorie, nooit meer een nieuwe website nodig. In de kosten die we berekenen zit dan ook alles inbegrepen wat je nodig hebt, van domein tot hosting. Ook ons CMS systeem Web-Dock is ingecalculeerd, waarmee je de hele website aan kunt passen naar je eigen eisen en wensen.

Voorbeeld

een gemiddelde professionele website kosten tussen de € 2.500,- en € 5000,- en deze zijn gemaakt om zo’n 5 jaar meer te gaan. (webshops kunnen zelfs van € 5000,- tot boven de € 30.000,- kosten) Daarnaast komt er bij deze websites ook maandelijkse kosten als hosting, domeinnaam en evt updates. Dit kost tussen de € 20,- en € 50,- voor een website.

Als wij dus uitgaan van een ideale situatie kost een website normaal, over 5 jaar:

  • website - € 2.500,-
  • maandelijkse kosten - € 20,- per maand, € 20,- x 60 maanden = € 1.200,-.

totale kosten = € 3.700,-

Nogmaals dit is in een ideale situatie voor een professionele website. De kosten kunnen makkelijk oplopen tot zo’n € 8.000,- en na deze 5 jaar is je website verouderd dus kan je als je bij de tijd wilt blijven opnieuw € 2.500,- kosten verwachten aan een vernieuwde website.

Een Web-Lease pakket met de meest gebruikte gemakken kost € 49,95 per maand.
Hierbij wordt het systeem wekelijks ge-update waardoor jouw website altijd  bij de tijd is.
Deze website kost dus over 5 jaar (€ 49,95 x 60 maanden) € 2997,- Waarbij u dat bedrag dus niet in 1 keer kwijt bent maar verspreid betaald per maand. 

Wist u dat zelfs gratis E-mailadressen ontvangt bij aanschaf bij een Web-Lease pakket? 
Geen bijkomenden hosting kosten, geen bijkomende domeinnaam kosten maar 1 vast, laag bedrag per maand.

2020-08-04