HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Exchange Online

Binnen de Office 365 omgeving heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor het gebruik van Microsoft Exchange Online. Dit pakket biedt u de mogelijkheid om te mailen. Web-Lease kan voor u verschillende mailaccounts aanmaken. De kosten hiervoor bedragen €4,- per mailbox per maand. Het is ook mogelijk om aliassen aan te maken, zie hiervoor het onderstaande voorbeeld.

Exchange Online kopen

Exchange Online* biedt een veilige, zakelijke e-mail aan met 50GB inbox opslag. De veiligheid wordt gewaarborgd door de anti-malware en anti-spam bescherming die Exchange Online met zich meebrengt. Er zijn allerlei functies beschikbaar zoals inbox beheer en het delen van contacten en kalenders. Omdat deze functies staan opgeslagen in de Cloud, zijn ze altijd en overal beschikbaar. Met Exchange Online kunt u daarom gemakkelijk meetings plannen en communiceren met uw zakelijke partners of klanten.
Als je kiest voor Exchange Online kopen, heb je de mogelijkheid jouw e-mail synchroon te beheren op een onbeperkt aantal apparaten, zolang ze maar mail kunnen ontvangen. Ook zorgt het machine learing algorithm ervoor dat rommel en oude mailtjes automatisch opgeruimd worden uit uw inbox. Er is een mogelijkheid om Microsoft Exchange Online te combineren met Outlook.

Voorbeeld

Je kunt bij Web-Lease bijvoorbeeld de volgende mailadressen aan laten maken:

info@domein.nl

administratie@domein.nl

De kosten hiervoor bedragen dan €8,- per maand in het totaal. Daarnaast kunt u ook nog de alias facturen@domein.nl aan laten maken. Mails, verstuurd aan dit mailadres, kun je dan laten binnen laten komen op info@domein.nl of administratie@domein.nl.

Vragen? Neem contact met ons op.

Exchange Online bestellen

Maak nu de keuze voor een efficiënte manier van zakelijk communiceren via e-mail. Kies voor Microsoft Exchange Online bestellen bij web-lease.nl. Bestel nu, vermeld het aantal mailboxen dat je wilt beheren, en dan gaan wij direct voor u aan de slag om mailboxen aan te maken. Je beheert dan je eigen zakelijke e-mail nog binnen één week!

 

 

*Web-Lease biedt Microsoft Exchange Online Plan 1 aan