HomePakkettenThema'sHoe werkt het?ContactAfrekenen

Web-Dock

Web-dock is het cms van Web-Lease. CMS betekend Control Management Systeem. Hiermee kan je content van je website bijvullen zonder enige kennis van programmeren. Dit is zo makkelijk als een word documentje bij werken. Wij helpen je natuurlijk graag opweg en hebben hier eventueel ook verschillende handleidingen voor beschikbaar zodat je alles uit Web-Lease kan halen.

Mocht je toch het onderhouden van de content willen uitbesteden, dan kan je altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Paginabeheer

Wij hebben voor het beheren van de pagina een makkelijk systeem ontwikkeld waardoor je doormiddel van blokken, verschillende content kan toevoegen zoals teksten, producten, afbeeldinge, contactformulieren etc. De content wordt automatisch op geschaald zodat deze goed zichtbaar zijn op andere devices als telefoons en tablets. Dit kan je zo geavanceerd maken als je zelf wil. Standaard worden deze blokken van de stijling voorzien die binnen het geselecteerde thema gekozen zijn. Maar hier buiten vallen nog veel meer aanpassingen te doen, zoals het bepalen van kleuren, tekstgrootte, animaties en ga zo maar door.