Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Bouwbedrijf website

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Bouwbedrijf website

Ben je voor je bouwbedrijf op zoek een bedrijf dat jouw website maakt? Web-Lease maakt bouwbedrijf websites, die goed vindbaar zijn en professioneel in elkaar zitten. Zo krijg je automatisch meer offertes binnen en leidt je meer bouwprojecten! Je beheert heel makkelijk jouw website en hebt altijd aanpas mogelijkheid. Lees verder om alle voordelen van Web-Lease te ontdekken.

Bouwbedrijf website Web-Lease

Wanneer jij jouw bouwbedrijf website bij Web-Lease maakt, profiteer je van een heleboel voordelen: 

Goede vindbaarheid

Web-Lease weet hoe belangrijk het is dat jouw bouwbedrijf website goed gevonden kan worden op Google. Daarom hebben we SEO (search engine optimization) technieken verwerkt in ons CMS (contentmanagementsysteem), zodat jij jouw SEO makkelijk toe kunt voegen en kunt optimaliseren. Daarnaast bieden we een extra programma aan, namelijk Web-Ranking. Met Web-Ranking krijg je inzicht in allerlei statistieken aangaande je SEO en kun je deze nog verder optimaliseren. 

Up-to-date website

Naast het belang van goede vindbaarheid, is ook het onderhoud van de website belangrijk. Het is namelijk niet de bedoeling dat jouw website veroudert. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bouwbedrijf website altijd up-to-date is. We voeren maandelijks updates uit voor ons CMS en de thema's, waardoor jouw website altijd grafisch en technisch op orde is. Doordat wij al deze zorgen op ons nemen, heb jij geen ingewikkelde technische kennis nodig over websites en kun jij je tijd aan jouw bouwbedrijf besteden. 

De inhoud van je bouwbedrijf website

De inhoud van je bouwbedrijf website is zeker niet het minst belangrijk! Wanneer mensen je website kunnen vinden en deze goed werkt en er professioneel uitziet, is ook de inhoud van de teksten van belang. Jij als beheerder hebt, samen met eventuele andere beheerders, je eigen account in ons CMS Web-Dock. Web-Dock is door ons zelf ontwikkeld en is een veilig, gebruiksvriendelijk CMS, waarin het heel makkelijk is om je website te beheren. Je hebt altijd en overal toegang tot het CMS, dus je kunt de inhoud van je website wijzigen wanneer je maar wilt. 

Bouwbedrijf website maken kosten

Bij Web-Lease sluit je als het ware een abonnement af voor jouw website. Je betaalt een laag, vast bedrag per maand, waarvoor je een professionele, gepersonaliseerde website terugkrijgt die maandelijks geüpdatet wordt. Jouw bouwbedrijf website staat al in 3 dagen online, vanaf €29,95! Stel jouw pakket samen aan de hand van je wensen en eisen en profiteer van alle voordelen van Web-Lease. Aarzel bij vragen zeker niet om contact op te nemen met ons. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je zo snel mogelijk verder!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.