Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Bezorg websites

Een webshop voor je bezorgdiensten? Profiteer van de lease constructie van Web-Lease en ontvang je bestellingen online voor een vaste lage prijs.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Ben jij de eigenaar van een restaurant en wil je graag dat je online gevonden wordt, zodat klanten jouw eten kunnen bestellen en laten bezorgen? Web-Lease biedt de beste webshops op maat voor jouw restaurant! Wij bieden jou vele voordelen, waaronder snelle laadtijden en regelmatige updates. Bij Web-Lease is het mogelijk jouw webshop te realiseren in je eigen huisstijl en/of smaak. Daarnaast is je bezorg website 100% responsible, wat inhoudt dat je website op formaat wordt weergegeven op allerlei verschillende apparaten, zoals laptop, telefoon en iPad.

Bezorg websites laten maken

Wanneer je kiest voor een bezorg website laten maken bij Web-Lease, kies je ook veel voordeel. Web-Lease creëert jouw bezorg website precies naar jouw wens, zodat je profiteert van een professionele en unieke uitstraling. Doordat Web-Lease werkt met maandelijkse abonnementen is het mogelijk om onze bezorg websites regelmatig te updaten. Op die manier veroudert jouw website nooit. Daarnaast worden onze bezorg websites goed gevonden op Google, doordat we werken met de juiste SEO-technieken en programma's. Je kunt jouw website pagina's zelf optimaliseren, maar ook kiezen voor een SEO-pakket van Web-Lease. Dit houdt in dat onze experts de vindbaarheid van jouw bezorg website verzorgen en je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Verder biedt Web-Lease snelle laadtijden voor bezorg websites, zodat Google je bezorg website ook hoger in de zoekresultaten plaatst en het aantal bezoekers dat na één bezoek direct terugklikt laag blijft. Daarnaast zorgen onze experts van Web-Lease voor een uniek en gepersonaliseerd grafisch ontwerp voor je website. 

Bezorg websites kosten

De kosten voor onze bezorg websites hangen af van jouw wensen en eisen. Stel jouw pakket samen naar wens en budget en realiseer jouw bezorg website al binnen drie werkdagen! Ben je geïnteresseerd in onze pakketten? Neem dan snel een kijkje bij onze bezorg websites (webshops) en laat jouw klanten je online vinden! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.