Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Betaalbare Website

Geen investeringen, geen wachttijden van een aantal weken, maar binnen drie werkdagen een zeer professionele, betrouwbare, snelle, stijlvolle en betaalbare website vanaf € 29,95 per maand! Geen onverwachte kosten, maar transparantie, daar staan wij voor.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Ben jij op zoek naar een betaalbare website? Wacht niet langer. Web-Lease levert de mooiste en beste websites voor een zeer voordelig tarief. Er zijn keuzes uit veel verschillende, dynamische designs. Deze designs worden maandelijks bijgehouden door Web-Lease, zodat je website altijd bij de tijd blijft.

Betaalbare webshop

Daarnaast leveren wij de meest betaalbare webshops. Ook hiervoor geldt, geen opzetkosten maar een vast, laag bedrag per maand. Bekijk hier de tarieven. Het is mogelijk om producten via verschillende betalingsmethoden als iDeal af te laten rekenen. Start nu dus met geld verdienen en laat Web-Lease jou ondersteunen door de mooiste en beste website te leveren. Door onze geavanceerde en efficiënte technieken, leveren wij websites met een zeer snelle laadtijd waardoor je website een voorsprong heeft op de website van je concurrent.

Betaalbare website maken

Web-Lease heeft een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem ontworpen en gerealiseerd, waarin je jouw betaalbare website kunt beheren. Kies een van de thema's die Web-Lease jou te bieden heeft en pas deze aan naar je eigen smaak of huisstijl. Dit is zeer eenvoudig door zaken als kleuren, navigatie of social media icoontjes te wijzigen naar jouw voorkeur. Er zijn nog veel meer mogelijkheden binnen het aanpassen van jouw betaalbare website, bekijk deze hier. Ook hebben we een aantal handleidingen klaarstaan, mocht je er niet uit komen. Jouw betaalbare website vind je bij Web-Lease! 

Betaalbare website pakket

Ben je overtuigd? Klik dan boven aan de pagina op 'pakketten' om gelijk te beginnen met het samenstellen van jouw eigen betaalbare website of webshop. Wij zullen gelijk aan de slag gaan met het voorbereiden van jouw webdesign. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. Heeft u vragen of onduidelijkheden? Kijk dan eens bij onze FAQ. Als je vraag daar niet bij staat, neem dan zeker contact met ons op. Je kunt uiteraard ook vrijblijvend een offerte opvragen. Wij helpen je graag verder met persoonlijk en professioneel advies. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.