Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Basisschool website

Laat, net als ABBS Het Podium, een mooiste website voor jullie basisschool maken door Web-Lease. Websites zijn met het content management systeem, zonder kennis te hebben van programmeren, eenvoudig bij te houden doordat deze is geoptimaliseerd voor basisscholen.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Basisschool website laten maken

 

Wij weten als geen ander dat het voor jouw basisschool website belangrijk is dat deze overzichtelijk, professioneel en eenvoudig te beheren is. Alleen zo kan de website een verlengstuk zijn van je basisschool. Daarom hebben wij van Web-Lease een systeem ontwikkeld dat zeer eenvoudig te gebruiken is. Zo houden jullie de leerlingen, de ouders én de leraren op de hoogte van de nieuwtjes, inschrijvingen en overige informatie. Een basisschoolwebsite kan snel tot in de duizenden euro's oplopen wanneer je hem eenmalig aanschaft. Bij Web-Lease werken wij anders. Wij werken met vaste bedragen per maand zonder opzetkosten. Op deze manier weet jij iedere maand waar je aan toe bent en zorgen wij dat jouw basisschool website technisch en grafisch up-to-date blijft. Daardoor zal je website altijd aan alle standaarden en regelgevingen voldoen, zonder dat hier extra kosten in rekening voor worden gebracht. Wij ontwerpen, in overleg, de basisschool website kostenloos. Zo weet je zeker dat je 100% tevreden bent.

 

Basisschool website Web-Lease

 

Via ons CMS kunnen de website beheerders verschillende gebruikers aanmaken en deze toegang verlenen tot bepaalde pagina's. Zo kan iedere leraar van jouw basisschool bijvoorbeeld de pagina van zijn eigen klas bijhouden. Wij weten dat een computer gebruiken voor de één makkelijker is dan voor de ander. Daarom hebben wij uitgebreide handleidingen online staan, zijn wij altijd bereikbaar voor support én bieden wij in overleg aan om uitleg te geven over het gebruik van de basisschool websites. Ook is het mogelijk om het bijwerken van de websites uit te besteden aan onze contentmanagers. Hoe dan ook heb je bij Web-Lease een professionele en eigentijdse basisschool website, zonder adders onder het gras.

 

Basisschool website maken

 

Laat Web-Lease jouw basisschool website maken en ga met een zeker gevoel online. Geen onverwachte kosten, geen out-dated websites, maar zekerheid van een verlengstuk van jouw basisschool waarop leerlingen en toekomstige leerlingen kunnen vinden wat ze zoeken. Contracten van Web-Lease websites duren minimaal een jaar en beginnen pas met lopen als jouw basisschool website af is, online staat en jij tevreden bent.

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over jouw basisschool website, dan kunnen we jou zo spoedig mogelijk verder helpen. Ook kun je uiteraard vrijblijvend een offerte opvragen. We staan graag voor je klaar met advies over de mogelijkheden en realisatie van jouw wensen. 

 

 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.