HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Auto website

Heb je een autobedrijf en wil je jouw eigen website maken? Web-Lease weet alles van professionele en gepersonaliseerde websites maken en deze op de juiste manier onderhouden. Jouw auto website is bij ons in 3 werkdagen gemaakt. 

Auto website Web-Lease

Bij Web-Lease profiteer je van allerlei voordelen. Wij maken onze websites met de beste technieken, zoals hieronder verder uitgewerkt staat.

Goede vindbaarheid

Bij ons staat een goede vindbaarheid van jouw website hoog in het vaandel. Goede vindbaarheid is van groot belang, omdat alleen dan mensen jou makkelijk kunnen vinden op Google en je je doelgroep in je omgeving dus zult bereiken. Wij realiseren goede vindbaarheid voor jouw website door gebruik te maken van allerlei SEO (search engine optimization) gerelateerde technieken. Deze zijn verwerkt in het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock.

Doordat wij werken met een door ons zelf ontwikkeld CMS, kunnen wij realiseren dat onze websites een snelle laadtijd hebben. Dit helpt ook mee voor de positie in de zoekresultatenlijst die onze websites hebben op Google.

Juiste inhoud

De inhoud van jouw auto website is uiteraard van net zo'n groot belang als de vindbaarheid van je website. Wanneer de vindbaarheid op orde is, maar de inhoud van je website nergens op slaat, heb je alsnog niets aan je website. Daarom kun jij zelf de inhoud van de pagina's op je website aanpassen naar wens. In Web-Dock heb jij, eventueel samen met andere beheerders, jouw eigen account. Via dit account kun je makkelijk jouw website beheren en altijd en overal wanneer je maar wilt je website aanpassen. Web-dock is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS, waar iedereen mee kan werken. Je hebt toegang tot tekstbewerking, kunt gemakkelijk afbeeldingen en links toevoegen en profiteert van de verwerkte SEO technieken. Presenteer al jouw service mogelijkheden, je laatste nieuws en je mooiste auto's op je website. Laat klanten makkelijk contact met je opnemen en vertoon (een deel van) je aanbod.

Up-to-date auto website

Wij zorgen in ieder geval elke maand, soms vaker, voor updates van ons CMS en van de thema's. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw website technisch en grafisch op orde bljift. Daarnaast nemen we je zorgen over hosting en domeinnaam van je over, zodat jij je kunt richten op jouw autobedrijf.

Auto website maken kosten

De kosten om een auto website te maken bij Web-Lease hangen grotendeels af van jouw wensen en eisen. Wij bieden een aantal verschillende pakketten aan met elk hun eigen mogelijkheden. Stel aan de hand van jouw wensen en eisen en je budget jouw ideale pakket samen en kies je thema. Dit samen vormt eigenlijk de basis voor jouw website. Je kunt deze altijd aanpassen, bijvoorbeeld wanneer je wensen na verloop van tijd veranderen. Wij zorgen ervoor dat jouw auto website in 3 dagen online staat! 

Aarzel bij vragen niet om contact op te nemen, wij helpen je graag zo snel mogelijk verder!