Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Afhalen eten

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Afhalen eten

Heb jij een afhaalrestaurant en wil je voordelig jouw eigen website maken voor het afhalen van eten? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres, zeker ook als je beginnend ondernemer bent. Doordat wij voordelige tarieven hanteren en goede vindbaarheid voor jouw website realiseren, is jouw website voor eten afhalen heel voordelig! Wij verzorgen professioneel en uniek webdesign, dat jou en je onderneming helemaal representeert. Geniet optimaal van alle voordelen van Web-Lease!

Afhalen eten website Web-Lease

De websites van Web-Lease profiteren van allerlei voordelen. Wanneer jij jouw website voor het afhalen van eten maakt bij Web-Lease, haal je voordeel uit de volgende punten.

  • De websites van Web-Lease hebben een snelle laadtijd, doordat we de beste technieken hebben verwerkt in ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock.
  • Jouw website voor eten afhalen is goed vindbaar online, door de snelle laadtijd van de webpagina's (Google plaatst jouw webpagina dan automatisch hoger) en het verwerken van de juiste SEO technieken. Op deze manier kan jouw doelgroep makkelijk van jouw eten afhaal service genieten.
  • Jouw website voor het afhalen van eten is technisch en grafisch altijd in orde, doordat wij regelmatig (maandelijks, soms vaker) updates uitvoeren voor o.a. ons CMS en de thema's. Een van de voordelen van website lease is namelijk dat jouw website ook goed onderhouden wordt!
  • Wij bieden onze klanten een eigen account aan in ons CMS Web-Dock. Web-Dock is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS, zodat jij makkelijk jouw website voor het afhalen van eten kunt beheren.
  • Je kunt de inhoud van jouw website aanpassen altijd en overal wanneer je maar wilt via dit account in Web-Dock. Zo pas je teksten, afbeeldingen en allerlei van dat soort zaken aan via dit account. Maar ook de basis van jouw website (namelijk het pakket en de verschillende thema's) kun je altijd wanneer je maar wilt veranderen bij Web-Lease. Wanneer jouw wensen na verloop van tijd dus veranderen is dat helemaal geen probleem.
  • Bij Web-Lease kun je ook profiteren van extra opties, die wij speciaal voor onze klanten aanbieden. Zo kun je er voor kiezen om een reserverings- of betalingssysteem te verwerken in je website voor eten afhalen, of gebruik te maken van onze extra programma's Web-Ranking of Web-Registration.

Kortom, bij Web-Lease ben je voordelig uit met wat voor soort website je ook wilt. Wij verzorgen allerlei soorten websites, van kapsalons tot hotels en van loodgieters tot autobedrijven. Ook als je een webshop of thuisbezorgd website wilt, zit je bij Web-Lease goed. 

Afhalen eten website kosten

Het hangt grotendeels van jouw wensen- en eisenlijstje af wat de kosten zijn voor jouw website. Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand, zodat je atlijd weet waar je aan toe bent. Hiervoor worden maandelijks updates uitgevoerd en profiteer jij van 24/7 aanpasmogelijkheid voor je website. Zoals hierboven beschreven, geldt dit niet alleen voor de inhoud van je website, maar ook voor de basis. 

Je hebt jouw professionele en gepersonaliseerde website voor het afhalen van eten bij Web-Lease al vanaf €29,95! Wanneer je vragen hebt over de websites van Web-Lease of over de mogelijkheden van Web-Lease, kijk dan eens op onze pagina met FAQ. Staat jouw vraag daar niet bij of heb je een specifieke advies nodig, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via email of telefoon, maar ook gewoon via het contactformulier op onze site. We staan graag voor jou klaar!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.