Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Afhaal website

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Afhaal website

Tegenwoordig is het populair om online je afhaaldiensten als restaurant aan te bieden. Laat mensen genieten van jouw afhaalgerechten door een afhaal website te maken met Web-Lease! Een afhaal website kun je voordelig maken met onze webshop pakketten. Lees over de pakketten en prijzen meer hieronder. 

Wanneer jij jouw afhaal website maakt bij Web-Lease, profiteer je van de lage leaseabonnementprijzen. Je huurt jouw website als het ware, voor een laag, vast bedrag per maand. Ook kun je al jouw wensen in jouw afhaal website realiseren. Maar dat waren zeker nog niet alle voordelen.

Voordelen afhaal website Web-Lease

Behalve de lage prijzen bij Web-Lease, profiteer je ook van:

  • Allerlei verschillende betalingsmethoden via betalingssysteem Mollie voor jouw afhaal website
  • Een up-to-date afhaal website door de regelmatige updates vanuit Web-Lease
  • Snelle laadtijd voor jouw afhaal website
  • 24/7 aanpasmogelijkheid voor de afhaal website door jou en andere beheerders 

De altijd-en-overal aanpasmogelijkheid, die als laatst genoemd staat hierboven, houdt in dat jij en eventuele andere beheerders altijd en overal de mogelijkheid hebben tot het aanpassen van de inhoud van je afhaal website. Mochten je wensen over de tijd heen veranderen, dan zit je niet vast aan één bepaalde stijl of inhoud. 

Prijzen en pakketten Web-Lease

Zoals hierboven vermeld staat, vallen afhaal websites bij Web-Lease onder de webshop pakketten. Bij Web-Lease heb je keuze uit 4 verschillende pakketten, met elk hun eigen opties en doeleinden. Wat de kosten zijn voor jouw afhaal website, bepaal jij eigenljik zelf. Het hangt namelijk af van jouw wensen en eisen welk pakket je kiest. Ieder pakket heeft zijn eigen leaseprijs. Kijk voor alle verschillende mogelijkheden, pakketten en thema's rond op onze website en stel het pakket samen dat het beste bij jouw afhaal website past!

Je hebt jouw eigen afhaal website nog binnen 3 werkdagen online. 

Contact opnemen

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden wat betreft jouw afhaal website, neem dan gerust contact met ons op. Dan spreken we samen jouw wensen door en vertellen we jou alles over de mogelijkheden die er zijn. Web-Lease helpt jou graag en voordelig verder bij het maken van jouw afhaal website!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.