Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Afhaal eten

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Afhaal eten

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een professionele en unieke website maakt voor jouw afhaal eten restaurant? Ook als beginnend ondernemer zit je dan bij Web-Lease goed! Doordat wij lage tarieven hanteren en professioneel, gepersonaliseerd webdesign maken, profiteer jij bij Web-Lease. Maar dat is nog niet alles! We hebben nog veel meer andere voordelen te bieden voor jouw afhaal eten website.

Afhaal eten website Web-Lease

Alle voordelen waarvan je profiteert als je een website maakt bij Web-Lease worden hier uitgewerkt. 

  • De websites van Web-Lease hebben een snelle laadtijd, doordat ze zijn gemaakt met een door ons zelf ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem), waarin we de beste technieken verwerkt hebben.
  • Onze websites zijn online goed vindbaar, doordat onze websites profiteren van snelle laadtijd en de juiste SEO technieken in onze websites verwerkt zijn. Zo bied jij makkelijk jouw afhaal eten aan aan je doelgroep.
  • Doordat Web-Lease werkt met het huren van websites voor een vast bedrag per maand, verzorgen we je website niet eenmalig, maar onderhouden we hem ook met maandelijkse updates voor het CMS en de thema's. Daardoor veroudert jouw afhaal eten website nooit, maar is deze op technisch en grafisch gebied altijd in orde
  • We hebben zelf ons CMS ontwikkeld, dat Web-Dock heet. Dit is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS, waarin jij als beheerder (evt. samen met andere beheerders) jouw website makkelijk beheert. 
  • Via jouw eigen account in Web-Dock kun jij de inhoud van jouw website dus altijd wanneer je maar wilt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om de 'basis' van je website, het pakket en thema dat je gekozen hebt, aan te passen wanneer je maar wilt. Jouw website is dus altijd helemaal volgens jouw wens en smaak/huisstijl, zodat hij echt jou en je onderneming representeert. Dat is het voordeel van website lease!
  • Je hebt ook allerlei extra opties voor jouw website en het beheer ervan. Zo kun je ervoor kiezen om een betalings- of reserveringssysteem in je website te verwerken of een van onze extra programma's te beheren (Web-Ranking en Web-Registration). Zeker een betalingssysteem valt aan te raden bij een afhaal eten website!

Afhaal eten website kosten

De kosten voor een afhaal eten website hangen grotendeels af van jouw wensen en eisen. Web-Lease biedt een aantal verschillende pakketten en thema's aan, waaruit jij kunt kiezen. Je stelt jouw websitepakket samen en realiseert een website volledig naar jouw smaak. Wat voor afhaal eten website je ook wilt, bij Web-Lease kan het gerealiseerd worden!

Bij Web-Lease maak je al een afhaal eten website vanaf €29,95 per maand! Als je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt bij het maken van jouw afhaal eten website, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via email of telefoon, maar ook gewoon via het contactformulier. We staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.